POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Hånet mot Svensson - som sökte upp supportern

Plattmatchen mot Trelleborg blev för mycket för Anders Svensson - och för en ''guligan''. Landslagsstjärnan hånades och högg ilsket tillbaka.

- Det var en person som inte betedde sig okej, det sa jag till honom, säger landslagsstjärnan till Borås Tidning.

0-3-förlusten mot Trelleborg kostar på för Elfsborg.
Inte bara en överraskande förlust och på det viset det skedde - nu har även Anders Svensson varit inblandad i ett bråk med en supporter.

Ordväxlingen kom sedan en person i Elfsborgs supportersklubb, Guliganerna, gapat nedsättande saker mot Svensson som sökte upp vederbörande och markerade sitt missnöje mot uppträdandet.

- Guliganen mer eller mindre viftade bort oss, och sa mindre lämpliga saker. Man har rätt att vara förbannad och besviken, det var vi alla, men man måste respektera varandra, säger Svensson.

En orsak till ilskan mot Elfsborgs spelare - jämte en del mindre bra resultat - kan ha att göra med - enligt landslagsstjärnan - att fansen kritiserat spelarna för att de inte applåderat supportrarna efter bortamatcher.

Guliganernas ordförande Anders Hultin:

– Den är olycklig eftersom flera spelare har förklarat att de inte kommer fram och tackar för att de vill undvika sådana situationer. Men jag tycker att Anders gjorde rätt som argumenterade emot. Han tog snacket med killen direkt, säger Hultin till Borås Tidning.

Publicerad 2011-05-18 kl 15:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå