POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Här är AIK:s derbyjoker

Gabriel Özkan har inte spelat sedan i premiären mot Halmstad, då han frälste Solnalaget med ett drömmål. Mot Djurgården på måndagskvällen kan han göra en överraskande comeback.

Så sent som tidigare i veckan antydde tränaren Mikael Stahre att något spel i derbyt mot Djurgården skulle det inte bli för Gabriel Özkan.
Men enligt Özkan själv kan det bli så att han ändå dyker upp på Råsundas gräsmatta.

- Det är inte omöjligt i alla fall. Jag tränar för fullt, säger han till Expressen.

Gabriel Özkan har fått de senaste säsongerna störd av massiva skadeproblem. Därför var det många, AIK-anhängare och inte minst Özkan själv, som gladde sig över att han kunnat göra en försäsong och dessutom kunde medverka i premiären.

Men där tog det stopp. Först drabbades han av magsjuka och därefter har han haft problem med en ljumske som har hindrat honom från spel.

Nu ser det dock ut som om det finns en möjlighet för medverkan i derbyt på måndagskvällen. Mittfältstalangen, som nyligen förlängde sitt kontrakt med AIK, har inte fått någon ny reaktion i ljumsken efter att ha tränat för fullt i ett par dagar.

- Det kändes helt okej. Jag har inte varit igång på länge, säger han till Expressen.

Tränaren Mikael Stahre vill inte berätta om det blir spel för Özkan och inte ens om han är med i truppen men antyder att mittfältaren finns med i planerna.
- Gabriel har vairt med ett tag på träning nu. Igår tycker jag att det såg helt okej ut. Han har gått framåt helt klart.

Özkan vill förstås själv gärna vara med. Derbyna mellan AIK och Djurgården är allsvenskans hetaste drabbningar på många plan.
- Det är en viktig match. Både för oss och fansen men samtidigt är det bara tre poäng. Djurgården har mer press på sig. De ligger ju därnere.

Publicerad 2009-05-17 kl 12:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå