Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Här är Malmöfansens krav på klubben - inför årsmötet

Efter beskedet om mångmiljonförlusterna rasar fansen mot MFF. Den så kallade ”Framtidsgruppen” kräver svar från ledningen om hur ekonomin sköts.

På fredagen kallade MFF till presskonferens, där flera uppseendeväckande nyheter presenterades. Det förväntade minusresultatet för 2010, på tio miljoner kronor, hade tredubblats – trots att prognoserna inte visade några sådana tendenser överhuvudtaget. Dessutom avgick vd Per Nilsson med hänvisning till hälsoskäl, och samtidigt tog han på sig stora delar av skulden för hur den svenska mästarklubben skötts på sistone.

Under fredagen har situationen naturligtvis debatterats och resonerats kring av supportrarna, och sammanslutningen ”Framtidsgruppen” skickade på eftermiddagen ett öppet brev till Malmös styrelse.

Där kräver fansen inför årsmötet svar på hur det bistra läget kunnat uppstå, varför budgeten för förra räkenskapsåret blivit så missvisande och vilka brister som legat till grund till underskottet.

"Era svar på dessa frågor blir avgörande för många beslut som vi medlemmar inom kort skall fatta före och under årsmötet i slutet av februari", lyder det i brevet.

Framtidsgruppen har varit aktiv inom föreningsdemokratin tidigare, inte minst när de lobbade för att Bengt Madsen skulle ersättas som ordförande 2009.

Publicerad 2011-01-28 kl 21:55
Annons
Annons
Annons