Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Här är Malmös nye måltavla - U21-landslagsman från BP

Här är Malmös nye måltavla.
BP bekräftar att Miiko Albornoz redan besökt klubben.
- Det stämmer, säger Ola Danhard till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen rapporterat pågår förhandlingarna för fullt mellan MFF och stjärnbacken Ricardinho om en förlängning. Parterna hoppas på en lösning inom kort, senast om ett par veckor.

- Läget ser positivt ut, säger sportchefen Per Ågren till fotbollskanalen.se.

Samtidigt jagar svenska mästaren förstärkning - i form av Miiko Albornoz, Brommapojkarnas 20-åring som kan användas till vänster såväl i försvaret som på mittfältet. Hans kontrakt går ut efter säsongen, men Brommapojkarna berättar att han redan varit i Skåne och träffat representanter för MFF.

- Ja, det finns diskussioner med Malmö i det fallet, det känner vi till. Vad som händer framöver beror på vad vi gemensamt kommer fram till, säger klubbdirektören Ola Danhard till fotbollskanalen.se.

Har Malmö lagt något konkret bud?
- Vi diskuterar lite fram och tillbaka kring det. Det kan hända att han säljs nu eller så kanske han går efter säsongen. Tiden får utvisa vad som sker och bägge möjligheterna är tänkbara. Ska något hända snart är det ju augusti som gäller, medan transferfönstret är öppet, säger Danhard.

Malmös sportchef Per Ågren vill inte uttala sig om hur långt gångna samtalen är.

– Jag har inga kommentarer, med all respekt. När vi väl gör någonting och det är fullbordat, då uttalar vi oss. Men dessförinnan blir det en massa rykten och vi skulle egentligen kunna ägna dagar åt bara att göda dem, vilket vi inte tjänar på, säger han till fotbollskanalen.se.

Miiko Albornoz har meriter från svenska U21-landslaget men ingick inte i truppen som slog Holland med 3-0 på onsdagen. Fotbollskanalen.se har sökt honom för en kommentar.

Publicerad 2011-08-11 kl 14:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons