Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Har ”fan” blivit gammal? – Grahn vemodig…

Tobias Grahn anslöt inför fjolåret säsong till Örebro SK efter två säsonger i Mjällby. På lördag besöker ÖSK Strandvallen och Grahn är vemodig.

- Lite vemodigt tror jag att det kommer att kännas, säger Grahn till fotbolliblekinge.se.

Efter att ha styrt och ställt i den gula tröjan hos Mjällby i två år bytte Tobias Grahn i år både klubb och tröjfärg. Han värvades till Örebro SK som ersättare till Nordin Gerzic. Men premiären i ÖSK kunde onekligen gått bättre då laget föll tungt mot Åtvidabergs FF med 3-4.

På påskafton får Grahn och hans Örebro chansen att ta revansch – på mittfältarens gamla lagkamrater. Grahn tonar ned betydelsen av förlusten mot nykomlingarna och blickar istället framåt mot matchen på Strandvallen – någon obehaglig överraskning var Åtvidabergs FF inte.

- Nej, absolut inte. Vi visste att Åtvidaberg har ett strukturerat och bra lag. Och ingen match är vunnen på förhand, det kan även AIK, Helsingborg och Malmö FF intyga efter sina matcher i denna den första omgången av allsvenskan, säger Grahn till fotbolliblekinge.se.

Hur kommer det att kännas för dig att springa ut på Strandvallen för kick off, detta var ju din hemmaarena under två säsonger?

- Lite vemodigt tror jag att det kommer att kännas. Jörgen Martinsson och Thomas Andersson- Borstam har skämtat, och sagt till mig att undvika att gå in i fel omklädningsrum.

Den erfarne mittfältaren är dock säker på att MAIF inte kommer sakna Grahn något avsevärt. I årets allsvenska kommer förstås Mjällby att sakna Tobias Grahn?

- Med ett bra lagarbete i Mjällby, som säkert MAIF kommer att ha. Så kommer inte min frånvaro att märkas, säger Grahn diplomatiskt.

Efter två säsonger i den gul-svarta tröjan kan Grahn inte riktigt släppa taget om laget han spenderade två år hos.

- Jag håller kontakt med Daniel Nicklasson bland spelarna i Mjällby, och bland ledarna är det Anders Thorstensson och Thomas Andersson-Borstam, som jag brukar ha kontakt med.

Publicerad 2012-04-04 kl 21:35
Annons
Annons
Annons