Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Har fullt förtroende för Tony Gustavsson"

Hammarbys prekära situation och förlusten mot jumbon Örgryte senast har  gjort att kritiken ökat betänkligt mot tränaren Tony Gustavsson, inte minst från supporterleden. Men någon förändring är inte på gång.

- Jag har fullt förtroende för hans arbete men det är främst styrelsen som bestämmer och skulle det bli något annat meddelar vi det, säger VD:n Michael Andersson till Dagens Nyheter.

Hammarby är i allra högsta grad indraget i bottenstriden och är bara två poäng före Gais närmast under strecket och en poäng för antagonisten Djurgården på kvalplats.
Det har gjort att många kring laget har ropat på förändringar både på spelar och ledarsidan.
Några nya spelare lär inte dyka upp innan transferfönstret stänger i nästa vecka.
- Vi jobbar inte aktivt på det just nu. Vi har förstärkt på lång sikt, men även när det gäller spelare som Patrik Gerrbrand och Andreas Dahl, för att de ska leverera direkt.

Michael Andersson är dock medveten om den kritik som finns och den frustation som supportrarna gett utlopp för.
- Ja det är klart, men den finns ju hos oss spelar och ledare i klubben också. Tycker ändå att det är fantastiskt med det stöd i vår. Det var fullsatt mot ÖIS på Söderstadion, trots vårt utsatta tabelläge.

Även mot Andersson har kritiken varit massiv efter förlusten mot Örgryte men några planer på att avgå frivilligt har han inte.
- Nej. Men det är klart att den dagen jag känner att jag inte kan tillföra något mer eller att styrlesen tycker så, är det väl dags. Det finns inget självändamål för mig att klänga kvar vid den här posten.

Publicerad 2009-07-22 kl 14:35
Annons
Annons
Annons