Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”Har rökt fredspipa med stora moln”

Tidigare djupfryst mellan Armin Tankovic och Janne Andersson. Men nu har de tu försonats och Tankovic stannar i Norrköping:
- Jag är inte långsint och det är inte Armin heller så vi har rett ut det här, säger Janne Andersson.

En ynka minut i allsvenskan i år för Armin Tankovic, och mittfältstalangen har vädjat om utlåning. Relationen mellan Tankovic och Janne Andersson har sett ut att vara bortom räddning, och så sent som förra veckan stod det klart att Norrköpings styrelse beviljat Tankovic att lånas ut till en annan klubb.

Men i går en oväntad vändning – Tankovic fick plötsligt starta i allsvenska genrepet mot Örebro.

- Vi har rökt fredspipa med stora moln. Jag är en synnerligen tjurig människa men jag är inte långsint och det är inte Armin heller så vi har rett ut det här, meddelar Janne Andersson till Folkbladet.

Och nu ser alltså Tankovic ut att stanna. Någon utlåning ser det inte ut att bli.

- Armin har varit jätteduktig och jobbat hårt som tusan den här perioden och det är skitkul. Idag är han en av våra bättre spelare där ute. Läget att han ska härifrån finns inte. I våras kände vi att det var ett bra läge att lämna. Det hade varit det logiska utifrån konkurrenssituation, hur han själv såg ut och hur han kände. Nu har det gått en period och vi har haft ett nytt snack. När han är så här pigg vill jag ha honom i Norrköping, säger Janne Andersson.

- Vi har lagt det andra bakom oss. Konkurrensen är tuff men jag kör på och kommer att bli bättre och bättre. Jag har känt mig väldigt pigg på träningarna och det har gått bra, säger Tankovic.

Matchen slutade 1-1. Valdet Rama gav ÖSK ledningen efter ett kanonmål – Rama klev in i banan från vänsterkanten och skickade upp bollen i krysset med en stenhård högervrist. I 82:a minuten kvitterade hemmalaget geno Shpetim Hasani. Modou Barrow serverade Hasani och denne gjorde inget misstag.

Publicerad 2012-06-22 kl 11:45
Annons
Annons
Annons