Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Harbuzi kan tänka sig att spela i AIK eller jobba som brandman i Rosengård

Allsvenskan 2009-05-22 kl 17:03

Labinot Harbuzi svarade på läsarnas frågor i fotbollskanalens chatt. Läs alla frågor och svar här.

moderator: Nu öppnar chatten! Välkomna!

Alex: När nya spelare kommer till Chelsea får de sjunga en sång för hela laget. Hur är det i MFF när en ny spelare kommer?
Labinot Harbuzi: Hej. Ja i malmö har vi nått liknande. vad exakt man får göra kan jag inte ta upp :D

Egzon: hej! labi om du får erbjudande från kosovos landslag tackar du ja eller nej.
Labinot Harbuzi: får ta ställning till det när jag får ett erbjudande. än så länge är det inte aktuellt

terror: hur verkar wilton må? han har ju inte riktigt kommit igång...
Labinot Harbuzi: wilton mår bra. det tar tid för en spelare att komma in i ett nytt lag och spelsystem. ha tålamod det kommer lossna rejält för honom inom kort.:D

ANNONS

Labbe: Sho labinot.. tänkte fråga vem e dem 3 största tekinkerna i allsvenskan enligt dig? peace
Labinot Harbuzi: enligt mig själv är det martin mutumba, nordin gerzic och såklart jag själv. haha

Mff:are: Tja Kungen! Ser verkligen fram emot att se dig imorgon i u-21 truppen. Hur går de med kontraktsförhandlingarna med MFF? MVH Han som skrek ditt namn på Sjungande Sitt längst ut till kanten ovanför ståplats under uppvärmingen (skottövningarna). Han du vinkade till :) kommer du ihåg det! Skämt å sido, jobba på så kommer målen! Du e bäst!
Labinot Harbuzi: Hej. jadu det pågår förhandlingar, får se va som händer.. haha. tack så mycket och fortsätt skrika, vi behöver ert stöd:D

johan: För det första är du en jävla bra fotbollsspelare, men det jag undrar är vilken liga, klubb du helst skulle vilja spela för och som du tror du platsar i?

ANNONS
Labinot Harbuzi: tack så mycket =) värmer :D skulle vilja spela i spanska ligan. fantastisk fotboll. svårt o säga vilket lag man skulle säga att man platsar i. finns många duktiga fotbollspelare, måste ha tur med tränarna också..

Philip B: Hallå Labbe. Hur stora anser du att chanserna är att du är kvar i MFF efter sommaruppehållet? Om du går utomlands, vilken liga tror du att du skulle passa bäst i?
Labinot Harbuzi: svårt att svara på. Min agent och Mff är i förhandlingar om förläning så får se vad som händer. gillar spansk fotboll, italien är inte fel heller.

Björn: Hejsan! Vad tycker du Zlatan ska göra? Ska han stanna i Inter och begära krav att de ska värva spelare som de kan vinna CL? Eller ska han gå till någon klubb som har chans att vinna CL som barca, madrid, chelsea, man u osv?
Labinot Harbuzi:

ANNONS
jag tycker han ska lämna. vill man va bäst i världen gäller det att vinna stora titlar. tyvärr är inte Inter det laget som kan kamma hem stora titlar i dagsläget. Men det återstår o se vad Zlatan själv vill. forza Real

db: Ricardinho kan ju varken svenska eller engelska. Hur kommunicerar ni i truppen med honom?
Labinot Harbuzi: teckenspråk. hahaha nej men han har börjat förstå lite engelska och så har vi 2 brassar som hjälper honom med språket.

Robin: Tjena ! hur bra var du när du var 14-16 år ? var du med i statslaget och allt sånt ? eller stack du inte fram ?
Labinot Harbuzi: Jag va grym. faktiskt en ålder då jag va väldigt duktig. var med i skånelaget och kom med i landslaget också:D

KIMPA: Hej. Tror du Gabriel Özkan kommer med i u21 truppen till sommarens EM slutspel? och tror du några fler AIK:are kommer med :)

ANNONS
Labinot Harbuzi: Hej, med tanke på att han inte fått så mycket speltid under våren blir det svårt. återstår o se imorgon om han är med eller inte. för min del likaså :D

Jesper Å: Vem tycker du är den bästa spelaren som du någonsin spelat med/mot?
Labinot Harbuzi: spelat med är van persie och spelat mot är sneijder

Marcus: Hej Labinot! Jag undrar vilket lag du helst skulle vilja spela i om du blivit värvad utomlands och vilket lag som är roligast att möta i allsvenskan. Satsar du på landslaget nu?
Labinot Harbuzi: Skulle vilja spela i real Madrid. roligaste lag att möta i allsvenskan är storlagen. aik helsingborg och Ifk göteborg.

Andreas lundbec: hej Labinot vad är din förklaring att det har gått så tungt för mff under dom senaste två matcherna först förlust mot hammarby med 1-0 på bortaplan sen 0-0 hemma mot örebro i onsdags kväll ochså tycker jag synd om er både i hammarby matchen där ni hade stolpen och ribban i mot er ochså daniel larssons stolp träff mot örebro i onsdags men är det något annat som inte har stämt för mot örebro i onsdags så var det ni som skapade dom flesta avsluten jag tror att ni hade 19 avslut på mål medan örebro hade 3 avslut på mål bytar jag ämne från klubb laget till u21 em vad är din målsättning där i u21 em om nu tommy söderberg tar ut dig i u21 em truppen i morgon och vad tycker du om att kanske theo walcott fedrico macheda mario balotelli och dom stor sjärnorna i england italien och övriga länder tar sin tid och kommer till sverige och spelar u21 em och nu bytar jag ämne igen en sista fråga hur ser framtiden ut i malmö och eventuelt en flytt till dom stora ligorna i holland eller någon annnan stans som tyskland mvh Andreas lundbeck ett malmö fan av högsta rang

ANNONS
Labinot Harbuzi: ja du svårt att svara på det. jag tycker vi spelar bra fotboll, skapar mycket chanser men tyvärr har vi haft problem med att göra mål. jag hoppas att detl lossnar inom kort. måste bli lite vassare i sista tredjedelen. då kommer många allsvenska lag ha det tufft mot oss. målsättningen är att komma med i u21 givetvis och sen såklart att få så mycket speltid som möjligt. det blir ett bra slutspel. många storstjärnor som vill spela gör det mycket mer intressant.

Amol: Hej ! Hur kom det sig att du spelade i Falkenbergs FF under en säsong ? När du bara var 13-14 år..
Labinot Harbuzi: bodde där i 2 år.

Burim..: Tjena labbe allt väl ?? det går bra för dig nu har jag sett , hur ser du på din framtid , vart hamnar du härnäst ? för du måste väll ha många ögon öppna för dig nu ? klm
Labinot Harbuzi:

ANNONS
en bra fråga. framtiden, hm ja det återstår att se. dom kommande veckorna är jätteviktiga för min karriär. får se va som händer.

Johan: Har du köpt dig själv på Football Manager? om ja till vilket lag?
Labinot Harbuzi: första jag gör. alltid köpa mig själv. haha till alla lag jag använder.

Björn: Vem är Sveriges bästa tränare? Vem tycker du är rätt man att ta över Sverige landslag om Lagerbäck slutar? Vem vill du har som tränare?
Labinot Harbuzi: svårt o svara på. kan endast bedömma tränare jag haft och Roland Nilsson är den bästa jag haft än så länge

Sven Liljegren: Hej "Labbe". Jag först önska laget lycka till mot IFK Göteborg. Utöver det är vi många, många som vill se dig i U-21. Förhandlar du om en förlängning av ditt kontrakt med MFF?
Labinot Harbuzi: Hej. tack så mycket :D Ja förhandlingar pågår.

ANNONS

Kasim: Tjena superstjärna!!! jag undrar iom att du är 23 år, hur kan du då spela u21 Em? Jag vet att de som är 22 som t.ex. Berg, Toivonen osv kan spela eftersom de började vara med i laget då det var 21 år eller yngre.
Labinot Harbuzi: marcus berg, toivonen fyller 23 i år också. samma regel gäller för mig,

JP: Om du skull vara tvungen att spela i en annan allsvensk klubb vilken skulle du då välja?
Labinot Harbuzi: man är aldrig tvungen men okej aik.

Orhan: Hur stor är chansen tror du att Sverige vinner u-21 EM? Jag menar, kan sveriges u-21 trupp ha någon chans när de kändare namnen som exempel Theo Walcott, Alberto Bueno, Sergio Busquets kommer att va me?
Labinot Harbuzi: chanserna är väl inte så jättestora men klart där finns en chans. kan grekland vinna em så kan sverige också.

j: Vilken arena i Stockholm gillar du mest? (Solna är inte Stockholm)

ANNONS
Labinot Harbuzi: jaha oke. då är det stockholm stadion

Shala: Vad säger du om jag säger följande, Labinot Harbuzi kör slalom mellan 4-5 serbiska spelare (a lá Djurgården) och sänker Serbien med sitt 1-0 mål i EM-slutspelet?
Labinot Harbuzi: zlatan ibrahimovic

Gabriel: Vem är din favorit spelare när det gäller U-21 i hela världen?
Labinot Harbuzi: fabregas. utan tvekan.

Philip: Vad gör du på din fritid ?
Labinot Harbuzi: umgås med vänner spelar pro och mkt annat

Zlatanista: Hej! Min frågan är: som Mff-are tycker du att ledningen skulle varva bätre etablerade spelare och inte över 27 år.Sen Alfonso Alves har vi inte haft en bra spelare som inte kommer från Mff ungdomled.Min son gillar dig skarpt han är bara 6 år o vill bli nya Harbuzi.
Labinot Harbuzi: tycker ledningen värvat bra i år. alla spelare har tagit plats i truppen. så man ska inte klaga allt för mkt. ja då får jag hoppas på att han blir den nye harbuzi eller tom bättre :D

ANNONS

Snyggve: Vem är din största idol ?
Labinot Harbuzi: zlatan

dubble,: ha tung lirare är du, ville bara fråga är du från kosovo?
Labinot Harbuzi: Japp

Egzon Gerxhaliu: Tjena Labinot, när började du spela fotboll och i vilket lag började du spela i? Och min sista fråga, finns det någon framtid om ja åker ner till Kosovo och spelar?
Labinot Harbuzi: började som 4 åring. nja satsa på fotbollen i sverige. större chanser att utvecklas till en bra fotbollspelare

Fc rosengård: Va heter området där du bodde eller bor i rosengård (vilken del)? Och vilket var ditt första lag som du spela för ?
Labinot Harbuzi: rosengård. von rosens väg 10 =)

Philipinho: Hej Labbe! Grattis till starten på säsongen för din egen del du har ju lekt på mitten i MFF med din fina teknik och varit deras bästa spelare hittils. Och jag hoppas verkligen du kommer med till U21-EM för annars så är det en skandal och din kompis i MFF Molins ska också med för ni har tekniken och farten som krävs i den moderna fotbollen. Men nu skulle jag vilja fråga vad du tror det är som gör att ni i MFF inte gör några mål ni har ju ändå alla matcher spelmässigt och ni spelar skitbra fotboll men varför vill inte bollen in? MVH Philipnho

ANNONS
Labinot Harbuzi: tack så mkt. ja du en bra fråga. svårt o svara på. men vi måste bli mkt vassare i sista tredjedelen. det kommer släppa. vi spelar bra o snart kommer målen också.

Daniel: skulle du tänka dig spela i Danska ligan?
Labinot Harbuzi: allt är möjligt.

MFF-Rille: Vilken är din MFF favorit sång?
Labinot Harbuzi: agons låt! sjukt bra.

Keven salman: du har spelat väldigt bra på sistonde och om du fortsatt spelar bra tror du att du kan hamna i europa före säsongens slut?
Labinot Harbuzi: tack så mkt :D fortsätter jag göra bra ifrån mig så kan allt hända.

eh: hur känns det att spela med en så rutinerad spelare som Daniel andersson, har du lärt dig ngt av honom?? hur är stämningen annars i mff med så många unga som visar framfötterna, är det lagom konkurens om platserna el ??
Labinot Harbuzi:

ANNONS
känns oerhört tryggt att spela med en spelare som daniel andersson. han är mkt bra. stämningen är fantastisk i truppen. vi har glädje både på plan och utanför.

robin: Hur kommer det sig att mff aldrig får in bollen vi får chanser hela tiden men det blir alltid stolpe eller så kommer den utanför
Labinot Harbuzi: otur. det lossnar inom kort. :D

simon: vilket land vill du helst bli proffs i?
Labinot Harbuzi: spanien

Muppen: Tjena Labbe vem e din bästa kompis utanför plan? och vem vinner alltid över dig på Ps2 ?
Labinot Harbuzi: min b ästa kompis utanför plan är david durmaz. mkt skön kille. han är klockren i allt! spelar ps3 bara. sitt du o fika ute istället. hahahahaha

cramp: Vilka spelare umgås du med i truppen?! Jag har hört att Rick kruys ska vara en trevlig prick!
Labinot Harbuzi: mkt trevlig kille. jag umgås med alla. har inga favoriter

ANNONS

Nicklas Rehnby: Jag tycker du är en grym spelare. Brukar inte kolla på allsvenskan så mycket men efter att ha sätt dig i MFF kollar ja varenda MFF ja kan kolla på. Jag är göteborgare men hejar på MFF :P . Och jag hoppas verkligen att du kommer med i U21Em truppen imorgon annars är det en skam!! Men hur känner du inför uttagningen imorgon? Förväntar du dig att du ska vara med eller tänker du inte så mycket på det ? / Nicklas
Labinot Harbuzi: jag hoppas att jag kommer med. inte mkt att göra än att vänta tills imorgon och se om man kommer med. håll tummarna för mig :D

Adde: Hej igen! vem tycker du är bäst av Ricardinho och Safari?
Labinot Harbuzi: ricardinho

Adde: Hej Labinot ! vilken är den snyggaste finten mot ett allsvenskt lag du gjort? Vilken klubb om du fick välja i hela världen skulle du vilja spela för?

ANNONS
Labinot Harbuzi: 2 touch

Adde: Hej Labinot! Vilket lag är svårast att dribbla av i Allsvenskan?Jag tror Dif för du brukar ha lekstuga mot dom(: Själv är jag difare så jag blir alltid vansinnig nr du gör en två-fotare och lurar 4 gubbar,(:
Labinot Harbuzi: svårast är gefle. dom spelar med handbollsförsvar.

Mikael K: Grattis Labinot ,tycker att du och hela laget spelar fantastiskt i år-men jag som alla andra saknar ju målen.Här är ett föslag: Variera hörner frisparkar,och inspel med stenhårda skott för touch eller voleyskott-eftersom de fasta situationerna inte gett nått är det ett "billigt" sätt att prova nåt nytt.(Typ det Daniel Larsson gjorde från höger och som Wilton styrde strax utanför i matchen mot Örebro). Kommentar tack och fortsätt det fina spelet så lossnar det..
Labinot Harbuzi: tack för tipset. hoppas detta är facit du kommit med :D

ANNONS

zoran: jag undrar om hur mycket tränade du utanför laget alltså hur mycket tränade på egen hand.
Labinot Harbuzi: tränade jättemkt på egen hand som ung. har haft en pappa som är kunnig inom fotboll och tränat mycket med honom. :D

Tobias: Hej! Tror du blir uttagen till sveriges U21 lag? Vad anser du själv?
Labinot Harbuzi: jag hoppas det i alla fall:D

Oskar: Vem är bäst i Sveriges U-21 landslag?
Labinot Harbuzi: rasmus bengtsson.

Kingen: Hej Labbe! ryktas att du är klar för ett Italienskt lag (Lazio eller Bologna) stämmer deta? Annars är du nära en förlängning med MFF?
Labinot Harbuzi: Haha har dom ringt dig också:P ingen aning det sköter min agent jag spelar och lägger inte allt för mkt fokus på spekulationer och rykten.

kået: Skulle du kunna tänka dig att spela i Inter?
Labinot Harbuzi: Nej, eller jo om zlatan stannar. annars är det inte kul att spela i old boys HAAHAH. nej men klart det är inget dåligt lag.

ANNONS

Kängan: Om du skulle skriva på ett nytt kontrakt med Malmö. kanske 3 år till, skulle du ändå tänka dig att lämna laget efter denna säsong? Vilket är viktigast för dig. Att MFF får betalt när du lämnar eller att du får ett bra kontrakt med en annat lag? Tycker du att du är en spelare för startelvan i U21 EM? Skulle du tänka dig att spela i Danska eller Norska ligan? Kan du nämna en spelare i juniorlaget i Malmö som du tror kan bli väldigt bra inom 2 år? Kan du nämna ett lag i Allsvenskan som du aldrig skulle vilja spela för även om dom erbjuder det du vill? Du får inte svara Helsingborg. Vad vill du hålla på med efter din fotbolls karriär?
Labinot Harbuzi: det viktiga för mig är att både jag och malmö ff blir nöjda. ja om man får något kanonerbjudande som lockar så absolut. jag tycker jag är en startspelare sen återstår det att se om man ens kommer med. finns jättemånga duktiga fotbollspelare. finn en jag tycker du ska hålla ett öga på. den yngre brodern nazari. kommer bli en fantastisk fotbollspelare.

ANNONS

tobbe.of: tjena labbe! vem är en bästa spelaren i malmö tycker du?
Labinot Harbuzi: vi är alla lika bra :D

anonym: Vem är den snabbaste spelare du mött/spelat med?
Labinot Harbuzi: daniel larsson, killen springer snabbast i allsvenskan utan att lyfta på benen hahahahahaha

Bosanac: vad lyssnar du på för musik
Labinot Harbuzi: rnb hip hop

Norsborg: Tycker du att Sebastian Castro-Tello är en av de bästa alsvenska spelare just nu ?
Labinot Harbuzi: finns många duktiga, att säga att han är en av det bästa är svårt men duktig är han

Sebastian: Vem är den bästa spelaren i Allsvenskan just nu enligt dig?
Labinot Harbuzi: just nu bäst i allsvenskan är hysen. obolo är inte långt bak för den delen

Oskar: Bästa målvakten just nu?
Labinot Harbuzi: jonas sandqvist. snygg, bra målvakt, och duktig på laga mat. kan det bli bättre!

ANNONS

JohanGuldfot: Om du inte hade blivit fotbollsspelare vad hade du velat bli då?
Labinot Harbuzi: brandman i rosengård:D där jävlar händer det saker. full action på jobb

AIK P96: Tja Labbe. Är en riktig AIKfan så du bara vet & skulle gärna vilja se dig i AIK. Om du blev kickad från Malmö och AIK visade intresse skulle du nappa på det?:) Nästa fråga. Varför kan du spela U21 EM när du är typ 23 ?
Labinot Harbuzi: Malmö är laget i mitt hjärta =) men visst pungar aik upp en 50 mille så let me know haha

Anton: Tycker du om någon annan sport än fotboll?
Labinot Harbuzi: brottning och bordtennis

okänd: Vem är bäst, henke äller ivan obolo?
Labinot Harbuzi: Henke

Kalmar: Hallå labbe. Vad tycker du om Rasmus elm?
Labinot Harbuzi: duktig fotbollspelare.

Johnny Ly: Tjena Labbe! Spelar du i Malmö nästa säsong också, eller skulle du nappa på ett proffskontrakt om du skulle erbjudas ett i sommar efter U21-EM? Jag hoppas verkligen att du blir uttagen, det är du värd!

ANNONS
Labinot Harbuzi: målet är utomlands. när det blir är en annan sak. om 1, 2 eller 3 år får vi se.

Jose: Vilka har allsvenskans bästa fans? Förutom MFF då?
Labinot Harbuzi: hammarby. jävla bra stämning på läktaren fast dom får sluta upp med en massa trams som att kasta in grejer på plan. gick ju inte att slå en hörna utan att få saker på sig.

ricko: skulle du tänka dig bli tränare om 20 eller så?
Labinot Harbuzi: ja absolut.

Alex: Vad är det roligaste och tråkigaste på era träningar?
Labinot Harbuzi: roligaste är grens kvadrat. tråkigaste är när träningen är slut.

MFF Sebbe: Tjena Labinot, Jag skulle höra om du har några tips till mig som ung fotbollspelare =)
Labinot Harbuzi: träna träna träna träna och åter träna. enda sättet att lyckas på :D

A: Du har aldrig funderat på att börja blogga? =)
Labinot Harbuzi:

ANNONS
kanske. kommer det nån bra sida som vill att jag ska börja blogga så är det inte omöjligt.

Semir: Vilken tycker du är den bästa mittfältaren intenationellt?
Labinot Harbuzi: 2 st. xavi o iniesta.världens bästa mittfältspar

Jolle: Vad tycker du om Charlie Davies armbåge? 5 matcher?
Labinot Harbuzi: för många matcher. synd!

Martin: Tjena Labbe! I Ekwall vs Lundh berättade du om att Drenthe hörde rykten om att Z:a var på väg till RMA. Skulle du kunna uppdatera ryktesfronten lite? :P Lycka till i U-21 EM kommer du inte med är det pinsamt. Framåt Malmö
Labinot Harbuzi: håll utkik, snart kommer där nån bomb hahaha:D tack så mkt

Anton: Käkar du chips, godis eller typ Mc'Donalds någonting?
Labinot Harbuzi: det gör vi alla människor!

tja: måste du spela med pumaskor eller väljer du att göra det?
Labinot Harbuzi:

ANNONS
nej tyvärr är jag tvungen till det. ingen sko jag föredrar. är för plattfotad för pumaskor

jakke: Vem är starkast i Allsvenskan?
Labinot Harbuzi: pa dembo turay

Niklas: Tjena! Vilken är din bästa egenskap enligt dig själv??
Labinot Harbuzi: rolig

herman: vilket lag tror du vinner chanpions leuge finalen
Labinot Harbuzi: sitter med barca så hoppas united vinner.

Milan: Om du fick välja mellan att spela i Chievo och få 500 000 kr om dagen eller spela i Man Utd och få 200 000 kr om dagen vad hade du valt?
Labinot Harbuzi: manchester utan tvekan. pengar är inte allt. men ändå allt!

jakke: Vem är den bästa sportjournalisten?
Labinot Harbuzi: finns många! speciellt dom som skriver bra om mig. fy fan va duktiga dom är:D

kasper: Vad tycker du om Rasmus Jönsson ?
Labinot Harbuzi: bra

fredrik: vem är den bäste back du har mött i allsvenskan?

ANNONS
Labinot Harbuzi: rasmus bengtsson. överlägset bäst..

Madridista!!: Vem är din favoritspelare från Real Madrid genom tiderna?
Labinot Harbuzi: raul

Alex: Vad får dig att skratta?
Labinot Harbuzi: roliga saker.

Jetmir: Vad är din favoriträtt?
Labinot Harbuzi: kycklingsallad. kronborgs restaurant & pizzeria

Malmö: brukar du och agon snacka albanska? brukar du också svära på albanska när du missar?
Labinot Harbuzi: haha jag svär på svenska. lättast så. ibland. när vi snackar skit om andra:D

vicke: hur känns det när mffklacken sjunger om dig?
Labinot Harbuzi: fantastiskt. så alla mff supportrar sluta ej sjunga.

Malmö: vem i laget är roligast?
Labinot Harbuzi: david durmaz

Paolo: vem vinner allsvenska detta året
Labinot Harbuzi: MFF, om inte mff så elfsborg

zaid: Vem tycker du är världens bästa spelare
Labinot Harbuzi:

ANNONS
zlatan

Mathias: Du jämförs ofta med Zlatan, ni är båda tekniker och har spelat i Holland i unga år. Hur ser du på likheten mellan dig och Zlatan?
Labinot Harbuzi: vi spelar på olika positioner men klart att jämföras med han är enormt. han är en av världens bästa spelare. tänk dig själv då att bli jämförd med en sån spelare som han

Jonathanchelsea: vilken är den mäktigaste arenan du har spelat på?
Labinot Harbuzi: amsterdam arena

Jacob: Vilken allsvensk fotbollsspelare vill du inte möta i mörk gränd efter att ha retat upp honom under en match?
Labinot Harbuzi: pa dembo HAHAHA! han är stor som ett hus

Paolo: vem e bättre ronaldo eller messi??
Labinot Harbuzi: messi

adnan: har du funderat på byta agent ? du skulle säkert va borta från malmö om du hade lite bättre agent ;)
Labinot Harbuzi: oliver cabrera är hur bra som helst. sveriges bästa. han jobbar för spelaren och inte för eget intresse!

ANNONS

Mulle: Tja Labbe=) vad tycker du om malmö klacken och har du något tips eller en uppmaning till oss klacken? By the way, I love you!
Labinot Harbuzi: dom är fantastiska ! inget tips direkt. men fortsätt stötta oss vi gillar det och det lyfter laget:D

Richard: Skulle du kunna tänka dig att flytta tillbaka till Holland?
Labinot Harbuzi: helst inte.

Arrelito: Vem vinner i en barfight mellan Zlatan och Pa Dembo Touray?
Labinot Harbuzi: zlatan.

alle: Labbe vem i laget har snyggast flickvän :D?
Labinot Harbuzi: jag tittar inte. respekt åt mina lagkamrater

Chippen: vad är ditt mål denna säsongen?
Labinot Harbuzi: att va skadefri

just do it.: Brukar du åka ner till ditt hemland?
Labinot Harbuzi: japp så fort det ges möjlighet

Jetmir: Din största svaghet?
Labinot Harbuzi: tjejer

Molins: Vilken match minns du bäst?

ANNONS
Labinot Harbuzi: Ajax - feyenoord 1-5 inne på amsterdam arena!

MFF:are: vilken spelar (rimlig) skulle du vilja att mff köper?
Labinot Harbuzi: hysen

Jose: Årets snyggaste mål hittils i Allsvenskan? Förutom ngt mål som MFF gjort?
Labinot Harbuzi: obolo

Arrelito: Om du nu skulle få chansen i Svenska landslaget vad vill du då ha för roll i laget?
Labinot Harbuzi: samma som i mff.

wadup: Vad säger du om Igor Armas?
Labinot Harbuzi: stabil

mazlum: vad är de snyggaste målet du gjort
Labinot Harbuzi: dribblat från halva plan ända fram till målvakten o tunnlat han

Martin: Tjena Labbe vilken är din favorit film? (förutom Blådarar 1 o 2)
Labinot Harbuzi: scarface

Alex: Finns det någon spelare som du tänker: "Åh fy fan vad jobbig han kommer bli att möta..." innan ni börjar matchen?
Labinot Harbuzi: nej, jag tänker på att fan va kul det ska bli dom ska få jaga mig

ANNONS

Alex: Hur hade du ställt upp anfall+mittfältet i årets EM ifall du fick fria händer och givetvis hade möjligheten att ta ut dig själv?
Labinot Harbuzi: zlatan o henke på topp. jag precis bakom. sen daniel andersson källström defensiva. och sebastian larsson

brazi: Hur länge tycker du henke larsson ska fortsätta?
Labinot Harbuzi: så länge han orkar. fantastisk fotbollspelare

just do it.: Tror du på någon religon och i så fall vilken?
Labinot Harbuzi: islam.

MFF LOVER!: Tjena Harbuzi! Vad är det fulaste du har gjort på planen någonsin? :D
Labinot Harbuzi: stampat en liggande spelare på ryggen

Solano: Vem vinner i ett slagsmål, Labinot Harbuzi eller Anders Svensson?
Labinot Harbuzi: labinot slåss inte. han är kärleksfull grabb

mmmm: Vad tycker du om HIF?
Labinot Harbuzi: bra lag.

Mathias: Två raka matcher utan mål i allsvenskan, råder det måltorka i MFF?

ANNONS
Labinot Harbuzi: nej aldrig gjort heller. det kommer lossna och när det väl gör det så kommer det bli mål4verkeri

moderator: Nu är chatten slut. Det har sällan varit sådan tryck med frågor så otroligt många förblev obesvarade. Stort tack till Labinot som ställde upp och stort tack till alla som ville fråga! Nu hålller vi alla tummarna för Labinot imorgon!

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto