POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Hårt kritiserad Touray: "Skönt att visa vad jag kan"

Hånad, utskrattad och kraftigt ifrågasatt. Pa Dembo Touray gav alla belackare svar på tal genom en stormatch mot Häcken.

- Skönt att visa vad jag kan. Idag hade jag lite tur också men det ska man ha, säger han och ler med hela ansiktet.

Boyd Mwila hyllades för målet mot Häcken men faktum var att utan Pa Dembo Toruay hade det varken blivit mål eller seger för Djurgården mot Häcken.
En mastodontutspark, som slog ned ett par meter utanför Häckens straffområde blev en perfekt framspelning till en rätt löpande Mwila som tryckte in bollen distinkt bakom Häckens målvakt Christoffer Källqvist.
- Inte dumt med assist och ett par bra räddningar, säger Pa Dembo Touray.

Hans reflexräddning på ett skott av en Häckenspelare i den andra halvleken var magnifik och såna man knappt ser i Allsvenskan.
- Jag hann precis se bollen och få upp handen. Men det var mest tur, säger han.

Djurgårdens tabellmässiga misär har berott på att laget inte kan göra mål framåt och dessutom har det runnit in många bollar bakåt. Men Pa Dembo hoppas att det sista är åtgärdat.
- Jag känner mig bra. Det här var nog minst bästa match det här året. Jag är i bra form. Skönt med en seger för laget. Den behövde vi.

Är det skönt att det snart är uppehåll nu med tanke på tabelläget? - Ja, vi har haft en hemsk säsong. Tung inledning men nu känns det allt bättre. Vi kan bli mycket bättre under uppehållet tills serien startar igen.

Publicerad 2009-05-27 kl 10:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå