POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Hasse Borg: ''Om allt stämmer kan vi vinna guld''

Trots endast en mer inspelad poäng än i fjol vid samma tid är tongångarna i Malmö FF positiva. Sportchefen Hasse Borg är hoppfull inför hösten och hoppas få ha truppen intakt efter sommarens värvningskarusell.

- Om allt stämmer kan vi vinna guld. Får vi behålla de flesta av våra spelare och slippa allt för många skador har vi en bra trupp, säger Hasse Borg till FotbollDirekt.com.

Men att behålla truppen är lättare sagt än gjort. För när transferfönstret öppnar under sommaren brukar allsvenska spelare vara hett villebråd för utländska klubbar.
- Det kommer mycket förfrågningar på våra spelare, men än så länge inga konkreta förslag. Vi jobbar dock för att kartlägga ersättare i fall någon spelare skulle försvinna. För hur det än är så är inget säkert.

Borg medger att Malmö absolut inte vill bli av med sina spelare i truppen. Undantaget är backen Daniel Theorin som behöver speltid och i dagarna tränar med Gefle.
- Vi har muskler att kunna stå emot vissa anbud men det är också upp till styrelsen att avgöra om vi har råd med det.

Eventuella ersättare eller spelare att bredda truppen med kan även tillkomma under sommaren.

- Vi är nöjda med det vi har men samtidigt utesluter vi inte något. Vi vill vara med i toppen, nå Europaspel och därför är också Svenska cupen något vi satsar hårt på i år. Sedan ska tränarna Roland Nilsson och Hans Gren i lugn och ro få bygga ett lag, avslutar Borg.

Anders Svensson
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-22 kl 12:50
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå