POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Haynes jagas av allsvenska klubbar

Två allsvenska klubbar vill nu ha veteranen. Kristian Haynes kan nu blir ett fynd under vintern för nykomlingen Halmstad eller Mjällby.
– Jag har inte fått några konkreta bud av klubbarna ännu, säger Haynes till Trelleborgs Allehanda.

Trelleborg ser nu ut att tvingas släppa Kristian Haynes.
I fredags träffade han Halmstad och samtidigt uppges även Mjällby vara intresserade av mittfältaren.

TFF har erbjudit honom ett nytt kontrakt men frågan är vad det gör för skillnad (?)  när allsvensk möjlighet finns för Haynes som i år fått vara med om att åka ner i division I med den tidigare allsvenska toppklubben:

– Jag har blivit erbjuden ett kontrakt av TFF. Jag har sagt att jag kommer att lyssna av om det finns intresse från andra klubbar innan jag lämnar besked, säger Haynes till Trelleborgs Allehanda.

I fredags var han i Halmstad och träffade bland andra HBK-tränaren Jens Gustafsson:

– Jag fick ett bra intryck, absolut, säger Haynes som inte varit i Hällevik och träffat Mjällby men fört diskussioner med dem.

– Jag har inte fått några konkreta bud av klubbarna ännu, förhoppningsvis har jag något att ta ställning till snart. I Mjällby ska det ju in en ny tränare så det kan dra ut på tiden. I dagsläget är det dessa klubbar det handlar om, säger Haynes som inte helt stängt dörren för TFF.

– Om jag har allsvenska bud i handen att ta ställning till, då får jag väga dem mot TFF:s bud. Det är många aspekter att ta ställning till, jag har ju en familj att ta hänsyn till. Det finns många frågor för mig att fundera på, säger Haynes.

Publicerad 2012-12-03 kl 16:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå