POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

HBK diskuterar med tung trio - "Sella" bland namnen

Foto: Scanpix

Stefan Selakovic, Kristian Haynes och Jesper Westerberg. De tre spelarna kan komma att förstärka Halmstad inför nästa säsong.

Halmstads tränare Jens Gustafsson har pratat med Blåvitt-ratade Stefan Selakovic, träffat Trelleborgs-profilen Kristian Haynes och ska enligt Hallandsposten även träffa Lilleströms ytterback Jesper Westerberg.

– Det har jag ingen kommentar till. Det enda jag kan säga är att jag scannar av spelarmarknaden för att komma så väl förberedd som möjligt, säger Gustafsson till Hallandsposten.

– Hellre att jag har träffat och kollat upp för många än för få spelare när vi kommer i skarpt läge och det är dags att ta beslut.

I förra veckan hade HBK-tränaren ett möte med den rutinerade mittfältaren Kristian Haynes.

– Kristian gjorde ett oerhört starkt och bra intryck. Det är en spelare som har den allsvenska erfarenheten som jag eftersträvar och dessutom på en position där jag vill vässa konkurrensen, på det centrala mittfältet, säger Gustafsson.

Mjällby utmanar dock Halmstad om 31-åringen.

– Jag har inte fått några konkreta bud av klubbarna ännu, förhoppningsvis har jag något att ta ställning till snart, säger Haynes till Trelleborgs Allehanda.

– I Mjällby ska det ju in en ny tränare så det kan dra ut på tiden. I dagsläget är det dessa klubbar det handlar om där jag fick ett bra intryck av Halmstad, absolut. Om jag har allsvenska bud i handen att ta ställning till, då får jag väga dem mot TFF:s bud. Det är många aspekter att ta ställning till, jag har ju en familj att ta hänsyn till.

Samtidigt satsar Halmstad hårt på att få behålla Kalmar FF-lånet Kristoffer Fagercrantz.

– Jag har ständig kontakt med Kristoffer och känslan är att han verkligen vill hit. Frågan är vad Kalmar vill för det handlar mer om att kunna lösa honom därifrån, säger Jens Gustafsson till Hallandsposten.

Publicerad 2012-12-05 kl 11:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå