Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HBK irriterade på Mjällby-anfallare

Halmstads Robin Malmkvist och Anel Raskaj åkte båda på skador mot Mjällby. Halmstad upprörs nu över Moestafa El Kabirs tuffa spelstil.

- Han fällde nästan Johnny (Lundberg) med, men det kom en varning på honom - till slut, säger tränaren Lasse Jacobsson till Hallandsposten om El Kabirs våldsamma satsning.

Halmstads spelare är märkbart irriterade på marockanens agerande. Anel Raskaj och målvakten Robin Malmkvist beskriver sina situationer för Hallandsposten.

– Jag fick en smäll på utsidan av foten och vred samtidigt till den. Foten är svullen och det gör rejält ont, säger Anel Raskaj.

– Han (El Kabir) kom från sidan och satte knät i låret på mig. Jag har fått en rejäl lårkaka och har riktigt jävla ont, säger Robin Malmkvist.

Anfallaren som hämtades från Nec Nijmegen inför säsongen fick ett gult för att ha kastat iväg sin sko i samband med att han ansett sig blivit trampad på fötterna och borde fått frispark.

Det är oklart hur allvarliga skadorna är och även Tommy Jönsson skadade sig - dock på egen hand när landade illa efter en höjdduell. Resultatet blev en stukad vänsterfot, men Tommy Jönsson tror på en inte alltför lång frånvaro från fotbollsplanen.

Jonas Carlsson

Publicerad 2010-04-12 kl 15:35
Annons
Annons
Annons