Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

HBK om Baffos kritik: "Väldigt barnsligt"

Joseph Baffo hävdar att han blev utfryst av Halmstad.
HBK:s klubbchef Fredrik Andersson håller inte med.
- Väldigt barnsligt sagt av Baffo, säger han till Fotbollskanalen.

Förra säsongen hade Joseph Baffo svårt att få speltid i Halmstad och i en intervju med Värnamo Nyheter berättar försvararen om den tuffa tiden och riktar hård kritik mot sin förra klubb.

-
Jag skulle få speltid, men det blev inte så. Jag ville lämna klubben och det kanske gjorde att de tog illa upp. De gjorde allting för att förstöra för mig, för att inte få mig att åka till landslaget. Det var tufft. De fryste ut mig. Jag fick inte spela. Jag tycker inte någon förtjänar att frysas ut, säger han.

När Fotbollskanalen ringer upp Halmstads klubbchef Fredrik Andersson blir han förvånad över Baffos uttalande:

- Jag har egentligen ingen kommentar till det. Det låter väldigt barnsligt av en väldigt bra spelare. Jag trodde att han var lite för bra för att uttala sig på det sättet. Vi fryser inte ut våra spelare, de bästa spelar. Fredrik Liverstam ansågs av oss vara bättre än Baffo, så det var en konkurrenssituation som gjorde att han var på bänken, säger Andersson.

- Jag är väldigt förvånad över det här och det är lite lågt av honom att komma med sådant här nästan ett år senare. Jag har saker att berätta om Baffo också men det väljer jag att inte göra, det blir lite för lågt.

Joseph Baffo gjorde fem matcher från start och två inhopp i Halmstad. Under sommaren var han med i U21-landslaget som tog EM-guld och nu spelar han i Eintracht Braunschweig i 2. Bundesliga.

Publicerad 2016-01-25 kl 10:54