POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

HBK-profil om kritiken: "Ge oss lite tid"

HBK-tränaren Peps Clotet Ruiz taktik sågades av Malmös Agon Mehmeti. Anfallaren Joe Sise menar dock att vi inte har sett allt Halmstad kan än.

- Nej. Vi blir bättre för varje match och för varje dag. Det tar lite tid att lära sig men det känns bra, säger anfallaren Jose Sise till FotbollDirekt.se.

HBK:s tränare Pep Clotet Ruiz deklarerade tidigt under säsongen att Halmstad skulle spela spanskinfluerad fotboll. Men efter två omgångar har laget bara gjort ett mål och tagit en poäng via 0-0 i premiären mot Kalmar.

- Men vi hade Malmö på gaffeln senast. Vi spelade bra i första halvlek och i början på andra halvlek fram till utvisningen, säger Joe Sise.

Inte nog med att Halmstad har ett nytt spelsystem. Sise har flera nya spelkamrater också och även där handlar det om anpassning, inte minst språkligt.
- De kan lite engelska och jag förstår vissa spanska ord också men fotbollsspråket är internationellt. Men det känns som om det bara är till vår egen fördel att vi har spelare som andra inte har koll på, säger Sise.

- Och det är inte bara jag själv som behöver tid. Alla i laget behöver det. Men det kommer att bli bra när allt har satt sig.

Kanske lossnar det för Halmstad redan mot Gais på lördagen. Det är i alla fall Sises förhoppning.
- Jag är väldigt positiv till den matchen. Gais är duktiga och har ett bra lag men vi är starka hemma och har en trygghet där.

Publicerad 2011-04-15 kl 16:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå