POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

HBK ut i Europa - jagar forwards

Vinst igår - men HBK:s seger kom efter ett Mjällby-självmål. Problemen att göra mål består och nu letar Halmstad forwards utomlands:
- Jag har bra kontakter, säger Pep Clotet Ruiz.

– Det är riktigt att en anfallare är prioriterad hos oss, precis som hos flera andra allsvenska lag. Vår trupp är tunn, säger HBK-tränaren Pep Clotet Ruiz till Sportbladet.

– Marcus Olsson offrar sig när han spelar anfallare. Joe (Sise) är en talang, men ung och ansvaret blir stort på honom, ofrtsätter HBK-tränaren.

Den tunga starten för Halmstad kan till stor del tillskrivas oförmågan att göra mål. Ett snitt på 0,5 mål per match imponerar inte och i veckan hålls ett styrelsemöte där förstärkningar ska diskuteras. HBK har dock små medel att jobba med; klubben gick back 17 miljoner ifjol och bara har tre miljoner i eget kapital.

– Att låna från en annan allsvensk klubb kan bli ett alternativ. Vi får se vilka förutsättningar vi får av styrelsen, säger Clotet Ruiz.

Men en förlängning med de inlånade spanska spelarna är också prioriterat. Pep slår fast att han gärna ser en fortsättning med sina förvärv:  

– Jag har bra kontakter i södra Europa och vi ska träffa Real Madrid i början av juni för att diskutera fortsättningen för våra lånespelare, som vi vill behålla.


- Real Madrids andralag spelar ett kvalspel till andradivisionen just nu så det är fel situation att diskutera deras spelare just nu.

Publicerad 2011-05-15 kl 11:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå