Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

HBK vill sälja målvaktstalang

Halmstad har tre målvakter som konkurrerar om en plats. En kommer snart att försvinna. Marcus Sahlman har fått beskedet att han kommer få lämna klubben - Halmstad vill inte satsa på honom.

Tre målvakter slåss om en plats i Halmstad efter att Magnus Bahne återvänt från sin skada. Det är en för mycket, tycker klubben.
- Vi har inte för avsikt att ha tre målvakter i truppen hela säsongen, säger Halmstads tränare Janne Andersson till Hallandsposten.

Nu har målvaktstalangen Marcus Sahlman fått beskedet att han inte längre är önskad i klubben. Sahlman, som är en egen produkt från Halmstad, kan få lämna klubben snart.
- Marcus fick besked idag (igår) om att vi kommer att satsa på Magnus. Vi har tre bra målvakter och den bästa står just nu. Den målvakten är just nu Magnus Bahne, säger Andersson.

En snabb övergång kan vara aktuell för Sahlman. Den gänglige burvaktaren har dragit åt sig intresse från andra klubbar och förra året var han i Trelleborg. Nu ryktas den skånska klubben vara intresserade av en affär - om inlånade Johan Dahlin försvinner. Lånet från Lyn har förlängts till augusti, men därefter ser det osäkert ur i målet för Trelleborg. Men enligt Janne Andersson finns det flera alternativ.
- Jag tror att det är många klubbar som kommer vara intresserade och det är folk som redan har hört av sig om Marcus.

Utgående kontrakt

Halmstad BK vill gärna sälja den unge målvakten innan hans kontrakt går ut efter säsongen.
- Vill han söka sig bort så kommer vi inte att stoppa det, säger Janne Andersson.

Publicerad 2008-06-25 kl 10:08
Annons
Annons
Annons