POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

HBK:s lagkapten inte orolig: Vi kan vinna på Söderstadion

0-4 mot Elfsborg och 0-2 mot Gefle och så cupförlusten mot Örebro med 0-3 på det.
Halmstads lagkapten gillar inte alls utvecklingen och anser att HBK många gånger blir för förutsägbart.

- Jag har ingen anledning att vara särskilt orolig, säger Tommy Jönsson men är ändå kritisk till utvecklingen över de två senaste veckorna.

- Vi är lite för ojämna i vårt kreativa spel för att det ska vara riktigt bra, konstaterar han och utvecklar sig snabbt:
- Det är som att vi inte har en plan B när det blir så.

Någon mer resolut förklaring till varför Halmstad har pendlat så mellan himmel och helvete så här långt sitter han inte inne med.
En avvaktande inledning följdes av en strålande månad som så när tog hallänningarna in i absoluta toppen för att nu den senaste veckan ha radat upp besvikelser.

- Vi är beroende av väldig rörelse för att vara riktigt bra. När vi inte får tillräcklig fart på vårt spel blir vi förutsägbara, säger Jönsson.

0-3 i matcher och 0-9 i mål och nu ett Hammarby på liv och död – börjar ni känna stress? – bara fem poäng ned till strecket.
- Nej, det tycker jag inte alls. Vi har alla möjligheter att vinna på Söderstadion. Vi tittar helt och håller uppåt i tabellen, även om Hammarby verkar ha slutit sig samman i det allmänna strul som verkar vara i föreningen.

Men era siffror på slutet – är det bara tillfälligheter?
- Visst, Elfsborg var bättre än oss. Men de gjorde två hörnmål. Och mot Gefle blev det mål på enda chansen i första halvlek och det andra målet var en straff. Det är fast situationer som förstör för oss och det är svårt att träna på. Som jag sade – vi har ingen anledning till oro i det här läget.

Publicerad 2009-05-22 kl 10:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå