POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

HBK:s Marcus Olsson: "Vill kopiera brorsans Premier League-mål"

Martin Olsson gjorde ett snyggt mål för Blackburn i helgen. Inspirerad av det vill Marcus Olsson skicka en replik till sin bror i matchen mot Gefle.

GEFLE Hjalmar Öhagen, Daniel Leino, Olof Mård.

Preliminär startelva:
Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Daniel Theorin, Marcus Hansson, Pär Asp - Jonas Lantto, Yussif Chibsah, Zakaria Abdullai, James Frempong - Jakob Orlov, Mikael Dahlberg.

Skador/avstängningar:

Han är formstarkast: Mattias Hugosson höll nollan senast mot Häcken och verkar ha hittat tillbaka till den nivå han höll för ett par säsonger sedan.

GIF-snack:
- Det gäller för oss att ta till vara på den här träningsveckan efter tre intensiva matcher på sju dagar, där vi gjorde bra prestationer rakt igenom. Nu har vi fått en vecka på oss att förbereda oss, säger Gefle-tränaren Pelle Olsson till klubbens hemsida.

- Vi har haft chansen att träna på lite detaljer i både försvar och anfall. Så jag hoppas att vi kommer bra förberedda och att vi sätter vår prägel på matchen från start.

- Halmstad är ju ett till viss del nytt lag med flera nya spelare och en ny tränare. Gemensamt för dessa är att det är en spansk tränare och spanska spelare som har kommit till.

-Både Mikael Dahlberg och Erik Törnros har börjat träna för fullt igen. Vi får se om dom ingår i truppen.

HALMSTAD
Javi Hernandez (s).

Preliminär startelva:
Nauzet Perez - Emil Salomonsson, Johnny Lundberg, Tomas Zvrigzdauskas, Kutjim Bala - José Zamora, Jonas Gudni Saevarsson, Ivan Diaz, Raul Ruiz - Joe Sise, Marcus Olsson.

Skador/avstängningar:

Han är formstarkast: Emil Salomonsson. Lagets senaste målgörare och har blivit ett allt större offensivt hot i takt med att han utvecklats som allsvensk spelare.

HBK-snack:
- Det var ett tag sedan vi spelade match, så alla är sugna på att spela match idag, säger anfallaren Marcus Olsson till FotbollDirekt.se.

- Vi har tränat mycket på detaljer i veckan och det känns att vi blir allt mer samspelade och bättre för varje dag som går.

- Det är målskyttet som har varit vårt största problem. Vi skapar chanser men det har lossnat tillräckligt. Men när det väl gör det tror jag att det gör det ordentligt.

- Det var både kul och inspirerande för mig att se Martin göra mål i helgen. Jag hoppas kunna kopiera det han gjorde och skicka honom en replik.

Publicerad 2011-05-02 kl 11:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå