POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Hellström allt närmare comeback

Det har varit en blytung period.Men nu är äntligen Hammarbys Erland Hellström på väg mot en comeback.

- Det har börjat kännas mycket bättre. Jag är muskelmässigt starkare och tränar lite löpning och hopp. När jag kommer tillbaka? Det vågar jag inte svara på än, säger Hellström till FotbollDirekt.se.

Men det blir ingen comeback den här säsongen? - Nej, att spela matcher är nog uteslutet. Jag vill börja träna med laget igen den här säsongen, det är min målsättning, svarar Hammarby-målvakten.

Hellström har haft stora skadebekymmer de senaste säsongerna. I Assyriska slet han av korsbandet 2006 och den förra säsongen skadade han fotleden allvarligt och tvingades till en operation. Först nu har målvakten börjat hoppas på en comeback.

- Det har varit riktigt tungt eftersom det har varit så pass allvarligt. Den här skadan har lett till att vissa inte kan spela fotboll igen och det har funnits i bakhuvudet hela tiden. Det har varit påfrestande, men just nu har det gått väldigt mycket framåt den senaste tiden, berättar han.

Men när Hellström är tillbaka så väntar nästan en ännu tuffare utmaning. Hammarby förfogar totalt över fem målvakter, bland andra landslagets Rami Shaaban och nyförvärvet Kristoffer Björklund. Hellström vill inte spekulera i om en flytt kan bli aktuell men konstaterar att konkurrensen är stenhård. Kontrakt löper också i ytterligare två år.

- "Poppen" (Kristoffer Björklund) har gjort det väldigt bra i år och Rami har haft otur, men han är ändå landslagsmålvakt så man vet vad som finns att försöka ta sig förbi. Men det är något jag kommer ta med Hammarby när den dagen kommer, vi får se, säger Hellström.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-09-04 kl 14:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå