Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Helsingborg missar Inter-talang trots allt?

Sebastian Carlséns övergång till Helsingborg har sett klar ut. Men fortfarande återstår detaljer - och nu börjar det brinna i knutarna. Imorgon måste affären vara slutförd.

Helsingborg vill förstärka sitt mittfält och därför har man nått en överenskommelse med storklubben Inter om att få låna hem Sebastian Carlsén. 21-åringen och HIF är dock inte överens om de personliga detaljerna än.

– Vi hoppas att han blir klar så snabbt som möjligt, säger sportchefen Jesper Jansson till Helsingborgs Dagblad.

Men det finns en risk att affären inte blir av. Helsingborg måste nämligen agera snabbt då Carlsén är tvungen att vara klar senast under morgondagen.

– Då måste man anmäla truppen för spel i nästa omgång av kvalet till Europa League där vi ska möta Standard Liege. Blir vi inte överens så att han blir klar i dagarna så blir det ingenting, säger Jansson.

Mittfältaren som lämnade HIF för just Inter 2007 kan dock må bra av att lånas ut till Helsingborg. I alla fall om man ska tro Jesper Jansson.

– För alla parter är det bra om han kommer tillbaka till HIF. Vi fortsätter att hålla kontakten och han får möjlighet att spela. Om han sedan spelar kvar här eller hamnar utomlands får vi se, men det är en mycket intressant spelare som skaffat sig nyttig rutin under vistelsen i Inter, säger Jansson.
Martin Petersson

Publicerad 2011-08-07 kl 13:35
Annons
Annons
Annons