Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Helsingborg vill sommarvärva anfallare

Helsingborg har bestämt sig. En ny anfallare är på gång. Ett redan bra lag ska bli ännu bättre. HIF specialbevakar flera nya namn.

- Vi har ju sedan dag ett tjatat om en ny forward och det gäller fortfarande, slår Helsingborgs tränare Conny Karlsson fast för FotbollDirekt.se.

Helsingborg låg i in i det längsta för ett etablerat anfallsnamn inför säsongen, utan att lyckas.
Det stannade vid holländske U21-meriterade Rachid Bouaouzan. Men under transferfönstret i juli ska alltså en ny forward vara klar som är tänkt att direkt sätta press på Rasmus Jönsson och Erik Sundin.

- Det ska vara ett etablerat namn som håller klassen för att vara ordinarie direkt. Det tror jag är viktigt. Ska vi förstärka i sommar så ska det omedelbart göra oss bättre.
- Processen är i gång. Flera nya namn har tillkommit sedan det var som mest aktuellt för oss vid det förra transferfönstret. Det är ingen tvekan om det, säger Karlsson.

Scoutchefen Reine Almqvist och sportchefen Jesper Jansson är i nuläget inne i en slutsummering av aktuella namn och snart ska det stå klart vem första budet går till.

- Vi har en bra bild av allihopa. Men ännu har vi ingen favorit. Det handlar om ett - än så länge - antal jämnbördiga namn.


Publicerad 2010-05-04 kl 15:57
Annons
Annons
Annons