Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Atta vill utomlands: "Behövs något nytt"

Foto: Scanpix

Walid Atta

Walid Atta kom tillbaka till Sverige och Helsingborg efter två år Kroatien. Nu vill backen testa på ett nytt äventyr i Europa.
– Jag vill ha en nytändning. Det behövs något nytt ibland, säger Walid Atta till hd.se

Efter succé i AIK lämnade Walid Atta 2010 klubben för Dinamo Zagreb. Atta lånades ut omgående och bröt kontraket i januari 2012. En månad senare skrev mittbacken på för Helsingborg. Nu vill han lämna Sverige igen.
– Jag har en önskan om att komma iväg lite och spela någon annanstans. Om det finns en möjlighet. Om det inte finns det så har jag ett år kvar och gör mitt bästa. Det är inga konstigheter med det.

Walid Atta har ingen agent. Trots det skulle han provspela med Braga – men det blev inget tillslut.
– Tanken var att jag skulle träna med Braga, men det blev inte så. – Jag åkte dit för att se vilka möjligheter som fanns. Det var inte bara i Braga och Portugal utan andra länder också, säger Atta till hd.se

Atta berättar även att Aarau har visat intresse.
– De har kontaktat Helsingborg några gånger och ville att jag skulle åka dit, de vet ju vad jag går för när jag är frisk men de ville se min fysiska status. Jag tvekade lite i början, men sen åkte jag iväg, säger Atta och fortsätter.
– Det gör inget om jag stannar kvar här. Helsingborg är en omtyckt förening, så det är inget fel heller. Men som sagt: en nytändning är ett önskemål.

Publicerad 2014-01-30 kl 11:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons