POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Djurdjic förhandlar med HIF: ”Inga andra bud”

Foto: Scanpix

Nikola Djurdjic vet inte mycket om sin framtid. Han vet ingenting alls, faktiskt.
– Jag har inga konkreta erbjudanden än, säger anfallaren.

Han var en av planens giganter när Helsingborg besegrade Twente på bortaplan i torsdags. Nu är säsongen över och framtiden oviss för Nikola Djurdjic.

– Jag lämnar Sverige i dag, då jag åker till Belgrad för en välbehövlig semester. Det är en enkelresa, säger serben och skrattar för FotbollDirekt.se.

Men han poängterar snabbt:

– Det här betyder ingenting. Som jag sade tidigare, ingenting har ändrats när det gäller min status. Jag pratade med folk i Helsingborg den här veckan, men ingenting är bestämt. Långt ifrån.

26-åringen vet alltså inte om Twente-matchen var hans sista i HIF-tröjan.

– Jag har ingen aning, faktiskt. Jag har inga konkreta erbjudanden än, och jag är Helsingborgs spelare fram till 15 januari. Om ingenting förändras så ska jag vara i Helsingborg den 8 januari, för att starta upp 2013. Och om saker sedan fortfarande ser likadana ut den 15 januari så flyttar jag tillbaka till Haugesund.

Är det en frustrerande situation för dig?

– Jag skulle inte kalla det frustrerande, men jag är trött på allt det här – spekulationerna, ryktena och samtal om övergångar. Ändå är mitt huvud rent och klart. Det viktigaste är att jag spelar bra och att jag gör mål. Allt detta som händer med övergången är en del av fotbollen och vi måste leva med det. Jag hoppas dock att saker och ting kommer att vara klara inom kort, så jag kan fokusera på 2013 och förbereda mig för vad som kommer.

Publicerad 2012-12-08 kl 14:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå