Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Fler förändringar att vänta för HIF: "Pratar ständigt med agenter"

Foto: Scanpix

Roar Hansen kan få handskas med fler förändringar.

Helsingborg har fått tackla flera förändringar under säsongen. Och värre kan det bli.

- Styrelsen har ett budskap till oss och det är att affärsplanen gäller. I den finns ett försäljningsmål, säger klubbdirektören Paul Myllenberg till Helsingborgs Dagblad.

Alejandro Bedoya har lämnat och May Mahlangu är långtidsskadad. Två tunga pjäser som gjort att HIF och Roar Hansen har fått tänka nytt.

- Det har blivit en liten ombyggnad mitt under säsongen, sa tränaren Roar Hansen till fotbollskanalen.se under gårdagen.

Och Roar Hansen kan få vara beredd att bygga nytt igen.

I en intervju med Helsingborgs Dagblad medger klubbdirektören Paul Myllenberg att det kan vara fråga om fler försäljningar för klubben.

- Ja, det kan man säga. Vi pratar ständigt med agenter och det är nog ganska svårt för allmänheten att förstå hur det här spelet går till. Vi har tio dagar kvar på transferfönstret och det kan bli affär.

- Styrelsen har ett budskap till oss och det är att affärsplanen gäller. I den finns ett försäljningsmål, utvecklar Myllenberg till tidningen.

Helsingborg har efter en strålande vår fått lite grus i maskineriet och inte vunnit på tre matcher. I dagsläget är man tre poäng efter värsta konkurrenten Malmö FF.

Publicerad 2013-08-21 kl 09:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons