Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Haugesund: "Inga bud på Djurdjic"

Foto: Scanpix

Många klubbar vill värva Nikola Djurdjic – men bara Helsingborg har lagt bud.

- Just nu finns ingenting annat konkret, säger Haugesunds sportchef Asbjørn Helgeland till fotbollskanalen.se.

Den 26-årige forwarden blev en omedelbar succé när han anlände till HIF i somras. Tio mål på elva allsvenska matcher talar sitt tydliga språk – och dessutom har Djurdjic hittat rätt i Europa League-spelet.

Så sent som på torsdagen satte han ett vackert långskott i 3-1-segern mot Twente, och det spekuleras i att många klubbar försöker att knyta honom till sig.

Helsingborg har förstatjing genom sin friköpsoption, men det står Haugesund fritt att acceptera alla bud som överstiger det överenskomna beloppet. I så fall delas det eventuella överskottet upp mellan den svenska och den norska föreningen.

- Vi har märkt av ett stort intresse för Nikola, men det är ingenting som är konkret. Egentligen förväntar vi oss inte att det ska intensifieras kring honom förrän närmare januari, säger FKH-sportchefen Asbjørn Helgeland till fotbollskanalen.se.

När blir det klart var han spelar nästa år, tror du?

- Det är svårt att säga. Men jag tror att det kan dröja lite, nu är det uppehåll i flera ligor och för många lag. Samtidigt vet man aldrig med fotbollen. Förmodligen får vi vänta några veckor till – men någon kanske plötsligt bestämmer sig för att köra på och då kan det gå snabbt. 

Hur länge kan ni avvakta innan ni måste tacka ja till Helsingborg?
- Detaljerna runt den överenskommelsen vill jag hålla mig för mig själv. Men vi är tålmodiga i Haugesund och behöver inte stressa fram någon lösning.

Publicerad 2012-12-07 kl 18:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons