Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Haugesund om Djurdjic: "Kan inte bekräfta det"

Foto: Scanpix

Nicola Djurdjic närmar sig Greuter Fürth.

Enligt tyska tidningen Bild kostar han 11,2 miljoner kronor.

- Kan inte bekräfta det, säger Haugesunds ordförande Ole Henrik Nesheim till fotbollskanalen.se.

Nicola Djurdjics höst i Helsingborg har haft önskad effekt för honomsjälv och för Haugesund som lånade ut honom. Succén i Europa League har gjort att flera klubbar är intresserade och en av dem är Greuther Fürth.
Enligt tyska Bild är klubben nära att göra klart med serben. Övergångssumman som erbjudits ska vara den största i Bundesligalagets historia: 1,3 miljoner euro (motsvarande ungefär 11,2 miljoner kronor).

- Det kan vara så men det är inte upp till mig att bekräfta i så fall. Det får den sportsliga ledningen uttala sig om, säger Haugesunds ordförande Ole Henrik Nesheim till fotbollskanalen.se.

Men du skulle väl känna till om affären var klar?

- I det här fallet med Djurdjic råder ju inga tvivel om att han står på transferlistan. Sportledningen har fria tyglar att göra en försäljning inom de ramar vi satt upp. Sedan vet jag inte hur långt de har kommit.

Flera klubbar i såväl Italien som England, Holland och Sverige har pekats ut som möjliga nya klubbadresser för Djurdjic men enligt Bild blir det alltså Tyskland.

Inter kan komma att förstärka laget med ytterligare en argentinare. Napolis försvarare Hugo Campagnaro kan nämligen vara på ingång.
 
Enligt Tuttosport är Inter och Napoli redan överens om en affär. Campagnaros kontrakt går ut till sommaren och eftersom Inters president Massimo Moratti vill behålla sin goda relation till Napoli och president Aurelio De Laurentiis vill han inte plocka honom gratis i sommar utan ska ha erbjudit ca 1 miljon euro för försvararen.
 
I Inter spelar redan sju argentinare, Rodrigo Palacio, Diego Milito, Riccardo Alvarez, Esteban Cambiasso, Matias Silvestre, Javier Zanetti och Walter Samuel. Snart kan kanske alltså Inter lägga till Hugo Campagnaro till den skaran.
Publicerad 2012-12-13 kl 10:28
Annons
Annons
Annons