POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
HELSINGBORG

HIF-kaptenen: "Det här är karriärens värsta tid"

Helsingborg fortsätter att förlora och har bara fyra poäng efter fem matcher. Pär Hansson ser säsongsinledningen som den värsta i sin karriär.

- Det blåser hårt och vi måste hålla ihop, säger han till HD.

På söndagskvällen kom nästa bakslag för Skåneklubben. Då var det Halmstad som lyckades vinna med 2-1 och efteråt valde många av HIF:s spelare att skynda förbi journalisterna i den mixade zonen och bege sig till truppens buss utanför Örjans vall.

Lagkaptenen Pär Hansson såg det dock som sitt ansvar att stanna kvar och prata med tidningarnas utsända.

Vi har haft fantastiska framgångar med HIF och då var det kul att stå längst fram. Att stå här i sämre tider är en del av jobbet. Det är en tuff tid för hela klubben, vi är inte vatten värda hos många för tillfället, säger han till HD.

Är det din karriärs jobbigaste tid?

– Ja. Fotbollen har varit roligare än den är nu, men det finns inga alternativ – nu handlar det om att jobba hårt och stå upp för varandra.

För närvarande ligger Helsingborg på tolfte plats i tabellen, vilket får betraktas som ett fiasko sett till de senaste årens stora topplaceringar i allsvenskan.

– Framför allt gäller det att vi håller ihop. Det blåser hårt nu och då måste alla jobba hårt för att påverka det vi kan. Det har vi inte gjort tillräckligt bra så här långt, säger Pär Hansson.

Publicerad 2014-04-21 kl 07:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå