POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
HELSINGBORG

HIF ligger lågt om beslutet: "Vi behöver smälta detta"

Foto: Scanpix

Den avbrutna matchen mellan Djurgården och Helsingborg spelas inte klart, utan slutresultatet blir 1-1. HIF-lägret har bestämt sig för att ligga lågt med kommentarer om beslutet.

- Vi behöver smälta detta, säger sportchefen Jesper Jansson.

Disciplinnämnden har meddelat sin dom efter den tragiska händelsen i Helsingborg, där en Djurgårdssupporter misshandlades till döds för ett par veckor sedan. Matchen, som avbröts vid ställningen 1-1, ska inte spelas klart utan lagen får dela på poängen.

Enligt tidigare praxis hade det möjligen kunnat finnas fog för att tilldöma HIF en 3-0-seger, men några sådana krav vill sportchefen Jesper Jansson inte framföra i dagsläget. När fotbollskanalen.se ringer honom förklarar han att Skåneklubben vill ha betänketid innan det kan bli aktuellt att uttala sig mer i frågan.

- Vi har precis fått beslutet och behöver smälta det lite grand internt innan vi lämnar några ytterligare kommentarer, säger Jansson.

Du vill inte säga just nu om du tycker att beslutet var rätt eller fel?

- Nej, inte just nu. Vi har lagt ut en text på vår hemsida om beslutet i sig men vi lägger inga värderingar i det just nu. Det sade vi tidigt att vi inte tänker göra i det här skedet. Vi får smälta det lite och återkomma efter påsk i så fall.

Publicerad 2014-04-14 kl 11:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå