Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

HIF och Dif jagar talangen: "Storklubb med bra fotboll"

Robin Simovic uppmärksammas allt mer. Rykten finns om Helsingborg och Djurgården. I dag pratar han om HIF:
– Det är en storklubb som spelar bra fotboll med många individuellt skickliga spelare, säger han till HD.

Vart hamnar Robin Simovic? Både Helsingborg och Djurgården uppges jaga honom. Från HIF:s håll är intresset så långt gånget som bekräftat.

Helsingborgs Dagblad skriver om att nye HIF-tränaren Roar Hansen bekräftat klubbens intresse för Simovic och att sportchefen Jesper Jansson pratat med dennes agent.

– Det känns inte helt fel och det är så det ska vara. Man trivs när man är hetast av alla – och det är ett tecken på att man har gjort någonting bra, säger Simovic i dag till Helsingborgs Dagblad.

Men det finns intresse från fler håll, bland annat Djurgården och Holland. Och att det är flera klubbar om budet; det bekräftas av huvudpersonen själv:

– Jag har bara varit hemma i några dagar och har pratat lite med min agent. Det kommer fler och fler intressenter hela tiden, vilket så klart är positivt.

Var vill du helst hamna?
– Jag kan inte kommentera det, vi får se vad som passar bäst. Klart att utlandet lockar, men det gäller ju att ta rätt steg för utvecklingen, säger han och kommenterar Helsingborg så här:

– Det är en storklubb som spelar bra fotboll med många individuellt skickliga spelare. De har en bra trupp, säger han till HD.

Publicerad 2012-12-29 kl 13:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons