Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Hollandsproffset utesluter Djurgården: "Bara HIF som gäller för mig"

Foto: Scanpix

Marcus Nilsson utesluter Djurgården.

Marcus Nilsson kopplades ihop med Djurgården. Nu utesluter Utrecht-proffset själv den lösningen.

- Jag har alltid sagt att det bara är HIF som gäller för mig, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Marcus Nilsson har haft en tuff period sedan flytten från Helsingborg till Utrecht i den holländska ligan. Mittbacken har haft stora skadebekymmer och speltiden har blivit därefter.

Bland annat har Nilsson dragits med en segdragen ryggskada där ett "extra" ben som vuxit ut ur ryggslutet orsakat stora problem. Men nu verkar en lösning vara nära.

- Jag fick reda på att det går att operera skadan. Nu är det klart för operation och den har jag väntat på länge. Jag ska snart hem till Sverige och träffa en specialist, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Efter ungefär sex veckors rehabilitering är Nilsson åter redo för spel, men det är inte aktuellt med en flytt till Stockholm och Djurgården, som det tidigare ryktats om.

- Jag har alltid sagt att det bara är HIF som gäller för mig i Sverige. Det är min dröm att spela där när jag är tillbaka på hemmaplan och för mig finns bara HIF.

Nilsson medger också för tidningen att han har regelbunden kontakt med sportchefen Jesper Jansson – men vill inte gå in på om en utlåning varit aktuell:

- Jag passar på den frågan... men jag pratar mycket med Jeppe (Jansson, sportchef) och det hade kanske inte varit optimalt att lånas ut till en klubb där fyra-fem spelare presterar på min position. Men det är ändå alldeles för tidigt att vända hemåt nu.

Publicerad 2013-08-08 kl 08:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons