POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
HELSINGBORG

Loret Sadiku klar för Mersinspor - lämnar HIF

Loret Sadiku lämnar Helsingborg.
Försvararen har skrivit på ett treårskontrakt med turkiska Mersinspor.
- Han är väldigt glad över att ta nästa steg i karriären, säger agenten Hasan Cetinkaya.

 

Ryktena har varit många kring Loret Sadikus vara eller icke vara i Helsingborg. Men nu är 22-åringen är klar för den turkiska nykomlingen Mersinspor och kontraktet är på tre år.

- Det har varit ett stort intresse men Loret hade en stor önskan att få spela i den turkiska ligan. Mersinspor tror stenhårt på honom. Tränaren var i Rizespor och ville köpa Loret redan förra året så han är bra scoutad, säger agenten Hasan Cetinkaya.

- Loret är väldigt glad och ser fram emot nästa steg i karriären. Han tycker även att det är bra att Helsingborg får pengar, att han inte behövde lämna som Bosman efter säsongen. Det här är bra för alla parter.

I onsdags gjorde Loret Sadiku sin första intervju på flera månader. Då sa försvararen till fotbollskanalen.se att det fanns bud på honom och att han därför ville lämna Helsingborg så fort som möjligt för att undvika att gå som Bosman efter säsongen. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se får HIF mellan 4-5 miljoner för Sadiku.

Inför säsongen 2012 värvade Helsingborg Loret Sadiku från Värnamo och sedan dess har han varit en av lagets viktigaste spelare. Förra året bekräftade Erik Hamrén att han pratat med Sadiku flera gånger, men mittbacken valde ändå bort Sverige för att i stället representera Albaniens landslag.

Publicerad 2014-06-27 kl 18:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå