Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Mahlangu närmar sig Baxters klubb: "Vi är nog närmare nu"

Foto: Bildbyrån

Stuart Baxter vill värva May Mahlangu.

Inom en vecka hoppas han att övergången är klar.

– Vi är närmare varandra nu, säger Baxter till fotbollskanalen.se.

May Mahlangu har lämnat Helsingborg men i dagsläget har han inte gjort klart med en ny klubb. För två veckor sedan avslöjade fotbollskanalen.se att Stuart Baxter vill värva mittfältaren till Kaizer Chiefs. Nu berättar tränaren att parterna närmar sig varandra.

– Vi är väldigt intresserade och har pratat med May. Nu väntar vi på att han ska göra en undersökning efter sin skada så att vi kan se var han står. Efter det hoppas vi få reda på hur långt fram han är och då ska vi ha ett till samtal. Sedan får vi se vad som händer, säger Baxter till fotbollskanalen.se.

– Vi är en av flera klubbar som vill ha May, men fördelen med oss är att vi kan vara flexibla om det dyker upp något intressant i Europa, vi vill inte binda fast honom.

Är ni närmare nu än för två veckor sedan?

– Inget är klart, men nu vet vi vilket datum vi ska ha en diskussion till och vad vi ska prata om. Innan visste vi inte riktigt vad han ville. Så vi är nog lite närmare nu om man ser till det. Om en vecka vet vi nog var han står och då får vi se vad han vill. May vet om vårt intresse. Vi är nog den klubben som är mest intressant för honom här i Sydafrika, men sedan vet jag inte exakt hur intresset ser ut i Europa. Vi hoppas att vi kan flytta fram våra positioner snart så att vi närmar oss ännu mer.

Publicerad 2014-01-03 kl 13:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons