Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Santos konstmål avgjorde för HIF

Alvaro Santos har varit placerad långt ute på bänken i Conny Karlssons HIF. I går avgjorde brasseanfallaren mot Nordsjaelland, och nu tror han på en nytändning under Åge Hareide.
– Med nya tränare kommer nya förutsättningar och nya chanser, säger Santos.

Mästarmöte på Olympia i går – Helsingborg tog emot danska Nordsjaelland, som överraskande tog hem Superligan i våras.

3-2 till HIF i en händelserik match där hemmalaget först tog ledningen genom Loret Sadiku innan danskarna både kvitterade och tog ledningen – Ardian Gashi kvitterade på ett långskott innan Alvaro Santos klev in i handlingen.

I slutet av matchen tog brassestjärnan emot en boll – det såg ut som en misslyckad mottagning men den blev istället till en perfekt lyftning över en Nordsjaellandförsvarare. Santos  dunkade sedan in bollen på volley.

– Jag fick en bra förstatouch och jag kunde vända upp. Det är inte ofta man får en sån touch, säger Santos till HD.se.

Han har annars haft en svår tid sedan comebacken i HIF och i vår har det blivit fem inhopp allt som allt. Men med Åge Hareide vid rodret börjar Santos hoppas igen.

– Med nya tränare kommer nya förutsättningar och nya chanser. Åge känner mig väl och jag har alltid jobbat hårt här i HIF för att få spela. När jag får sådana här chanser så måste jag bevisa att jag fortfarande kan vara med, säger han.

För Hareide var det första matchen på tränarbänken sedan återkomsten till HIF, och norrmannen var nöjd med vad han fick se.

– Det var en jättebra match för oss. Vi möter ett lag med många bra spelare som är passningsskickliga och samspelta, säger Hareide.

– Att vi fick vända mot dem var det allra bästa. Det är bra för moralen och vi fick fram lite av det vi har pratat om. Jag tycker vi får ett rakare anfallsspel och det tycker jag är mycket bra eftersom vi inte har haft så mycket tid på oss.

Publicerad 2012-06-27 kl 12:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons