TV: Accam tog Helsingborg till semi i cupen: Ringde mamma

Helsingborg

David Accam gjorde ett av Helsingborgs mål när laget tog sig till semifinal i cupen. Efteråt firade han med en målgest där han låtsades ringa ett telefonsamtal.
- Jag ringde min mamma, sa han till SVT efter slutsignalen.

Bobby Warshaw gav Gais ledningen i den första halvleken på besök i Helsingborg i cupens kvartsfinal. Ledningen stod sig ända till halvtidsvilan men i den andra vaknade hemmalaget och fick utdelning på sina chanser. David Accam sköt 1-1 och firade med att ta av sig sin sko och låtsas att han ringde ett telefonsamtal med den.

Bara tre minuter senare drog Alvaro Santos till med sitt 2-1-mål och det stod sig hela vägen till slutsignalen.