TV: Jordan Larssons vackra mål räckte inte - bara oavgjort för HIF i cupen

Helsingborg

Jordan Larsson tryckte in ett vackert mål för Helsingborg – men skåningarna fick ändå nöja sig med oavgjort, 2-2, i cupen mot Syrianska.

Det var efter tio minuter som managern Henrik Larssons son drog till. Johan Mårtensson hittade ut med en passning till den unge anfallaren som avancerade ute till höger, Jordan Larsson vände på liten yta, tog avslut – och fick en perfekt träff. Via ribban satt bollen snyggt till 1-0 för HIF.

Men trots flera rödblåa chanser att öka på ledningen var det istället Syrianska som träffade rätt just före pausvilan. Saman Ghoddo fick på ett stenhårt skott som satt vid stolproten och innebar att matchen var utjämnad med halvlekens sista spark.

I andra lämnade HIF-keepern Matt Pyzdrowski retur på ännu ett skott från Ghoddo,och då dök Sonny Karlsson fram och avslutade påpassligt till 1-2 på Olympia.

Sista ordet fick Helsingborg, när Lalawele Atakora kvitterade efter att ha slitit sig loss på en genomskärare.

Resultatet innebär att HIF trots allt toppar gruppen inför den sista omgången, men på samma poäng (fyra) som allsvenska konkurrenten Halmstad. Syrianska och Västerås har en pinne vardera.

Läser du i vår app kan du se målet här (extern länk)

Publicerad 2015-03-04 kl 21:04