POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Helsingborgs självförtroende sargat inför krismötet: "Skulle ljuga om jag sa nej"

Helsingborgs målvakt Matt Pyzdrowski har släppt in nio bollar på tre matcher och klubben är illa ute. Inför krismötet med Falkenberg medger målvakten att självförotroendet är sargat.
- Mot Hammarby var vår prestation hemsk och vi måste alla vara bättre, säger han till Helsingborgs Dagblad. 

Nästjumbon mot jumbon. Även om bara tre omgångar har spelats i årets allsvenska går det inte att bortse från att Helsingborg och Falkenberg fått väldigt tunga säsongsinledningar. 
Efter Helsingborgs senaste förlust, 1-5 borta mot Hammarby, gick det så långt att tränaren Henrik Larsson erbjöd sig att lämna.

– Vi är väldigt medvetna om vad som förväntas av oss. Han ger oss bra instruktioner och vi har en bra taktik. Det är vårt jobb att gå ut och prestera. Mot Hammarby var vår prestation hemsk och vi måste alla vara bättre, säger målvakten Matt Pyzdrowski till Helsingborgs Dagblad och medger samtidigt att de nio insläppta målen på tre matcher påverkat självförtroendet.

– Jag skulle ljuga om jag sa nej, men det påverkar inte bara mig utan alla. Men vi är proffs och vi måste gå ut och göra saker rätt, att göra mål och inte släppa in mål.

Falkenberg är det enda laget som lyckats ännu sämre hittills i år. Där Helsingborg har en poäng och 3-9 i målskillnad har Falkenberg noll poäng och 1-9. Ett tidigt krismöte när lagen drabbar samman klockan 16.00 på lördagen.

– Det är såklart en viktig match. Vi har inte börjat som vi hade önskat, men det är en möjlighet att ställa saker till rätta. Varje dag är en ny dag och varje match är en ny match. Det är vår uppgift att gå ut och genomföra en fantastisk prestation och lämna planen med tre poäng, säger Pyzdrowski.

Matchen börjar 16.00 och sänds i C More Sport. 

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-16 kl 08:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå