Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Helsingborgstalangen på väg till Sunderland

Helsingborg kan tappa sin stora talang Robert Mirosavic till Sunderland.
– Han blev inbjuden dit nu i fredags på väldigt kort varsel, säger Jonas Ohlander, ungdomsansvarig i Helsingborg.

Helsingborgs stortalang Robert Mirosavic är i England och Sunderland för att diskutera en flytt.

– Det handlar ju framför allt om vad spelaren vill och i Roberts fall är det kanske så att han vill iväg. Det är den uppfattningen vi har, säger Jonas Ohlander, ungdomsansvarig i Helsingborg till fotbollskanalen.se.

Kaptenen i P95-landslaget Robert Mirosavic har tidigare varit i England och tränat med Arsenal och Sunderland. Nu uppger Sky Sports att Sunderland och tränaren Steve Bruce vill knyta åt sig talangen.

– Det vet vi ingenting om. Han blev inbjuden dit nu i fredags på väldigt kort varsel, och vi hade önskat att han skulle vänta en vecka med att åka, men han valde att åka ändå.

Jonas Ohlander vill helst se att Robert Mirosavic stannar i klubben. Men Ohlander säger samtidigt att en flytt kan vara det rätta för spelaren som nu ser ut att kunna bli lagkamrat med Sebastian Larsson.

– Är det så att Robert absolut vill ut i Europa då är det kanske det bästa för honom. Vi har ju ingen nytta av någon här som har sitt huvud någon annanstans.

Jonas Ohlander har tidigare varit tränare för Robert Mirosavic i Helsingborgs U17-lag och anser att 16-åringen är en mycket intressant spelare.

– Han har väldigt spännande kvaliteter offensivt, bra teknik, en jättebra vänsterfot och är otroligt bra med bollen. Han är otvivelaktigt en spelare med spännande kvaliteter.

Skulle han kunna vara en Premier Leaguespelare om ett antal år?

– Jag tror att det i Roberts fall handlar om hur han hanterar det i sitt huvud. Han har otroliga egenskaper i sina fötter och om han ska bli en Premier Leaguespelare tror jag att det handlar mer om hans mentala del.

Publicerad 2011-11-24 kl 16:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons