POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Hemlighetsfullt om El Kabirs ersättare

Startskottet har gått för Mjällbys jakt på Moestafa El Kabirs ersättare. Sportchefen Thomas A Borstam är tillbaka från en scoutingresa: "Sett mycket intressant".

Två mål mot Norrköping - Moestafa El Kabir visade återigen hur saknad han blir i Mjällby.
Och klubben sparar inte på krutet i jakten på ersättare.
Sportchef Thomas A Borstam är tillbaka från den första i vad som ser ut att bli en serie utlandsresor. Holland lär ha varit destinationen, men det är inget Borstam vill snacka högt om.

- Jag såg två matcher i högsta serien i ett land utanför Skandinavien. Sedan har jag hunnit träffa lite kontakter. Jag har sett mycket intressant, det har varit givande, säger Thomas A Borstam till FotbollDirekt.se.

Men inte givande på det sätt att det fanns något självklart namn att jobba vidare med?  

- Nja, det här är ju ett långsiktigt arbete där vi jobbar brett. Vi har en strategi där vi tänker oss att ta hit intressanta spelare i början av juni och låta dem bekanta sig med vår klubb. Då har vi god tid på oss att bestämma oss till transferfönstret öppnar. Vi är alltså inte där ännu.

Man kan ju bli blixtförälskad i en spelare?

- (Skratt). Det finns många intressanta spelare ute i Europa, så kan man säga. Men sedan är det mycket som ska stämma med kontrakt och allt sådant. Vi är bara i början av ett långt och spännande arbete.

Mjällby kan också komma att ersätta El Kabir med flera spelare för att bredda forwardsstallet ytterligare.

- Ja, så kan det också bli. Vi kommer ändå inte hitta en exakt likadan spelare som "Musse", det kan vi bara glömma. Det vi vill ha är en eller flera spelare som kan leverera på samma sätt målmässigt. Det tror och hoppas vi på att kunna hitta.

Publicerad 2011-05-01 kl 16:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå