Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Hemligt om Kennedy Bakircioglü

Enligt Kennedy Bakircioglü vill Hammarby låna honom. Klubbens VD Michael Andersson vill inte säga mycket om intresset.

- Vi vet inte om något är möjligt och vi vill vänta att kommentera det och sedan får vi se om vi får anledning att göra det i framtiden, säger Andersson till FotbollDirekt.se.

Kennedy Bakircioglü gjorde stor succé i Twente 2006-07 när han gjorde 15 ligamål. Säsongen efter värvade storklubben Ajax den offensive mittfältaren. Han fick en hyfsad start även där, men har de senaste månaderna haft det jobbigt och tidigare under vintern förklarade Ajax att de ville sälja honom under januarifönstret. Det blev aldrig någon affär och den senaste tiden har Bakircioglü tagits till nåder av tränaren Marco van Basten. I de tre senaste matcherna har 28-åringen fått speltid.

- Det är en oerhört duktig spelare som har gått bra när han varit utomlands, även om det gått lite tyngre på slutet i Ajax. Kennedy står också på gränsen till landslaget.

Stämmer det att ni vill låna honom?

- Jag har ingen kommentar till det i dagsläget, svarar Michael Andersson.

Varför?

- Det är en spelare som har kontrakt. Vi vet inte om något är möjligt och vi vill vänta att kommentera det och sedan får vi se om vi får anledning att göra det i framtiden.

Publicerad 2009-02-25 kl 11:51