POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Henke i hemligt möte med Celtic

Foto: SCANPIX

Henke har träffat Celtic

Henrik Larsson har träffat representanter från Celtic i veckan. Helsingbogs Dagblad uppger att en privatjet landade på Ängelholms flygplats och Henrik Larsson ska ha infunnit sig för ett möte.

– Vem har sagt det, säger han till tidningen.

Det har spekulerats flitigt om att Henrik Larsson skulle var aktuell som tränare för den skotska storklubben. Men trots mötet i veckan är Falkenbergstränaren förtegen.

– Vem har sagt det, säger han till Helsingborgs Dagblad när de nämner mötet som ska ha skett när ett Celticflygplan landat i Ängelholm.

Det blir än mer kryptiskt när HD svarar: "Det kan jag inte säga".

– Då vet inte jag något heller. Du får tolka det som du vill, säger Larsson.

Men om det skulle bli aktuellt vore det något Celticlegendaren skulle vara intresserad av.

– Det är en fantastiskt fin klubb där jag blev den spelare jag var. När jag gav mig in i tränaryrket visste jag att det tränarjobbet alltid kommer att förknippas med mig. Men jag har egentligen inte så mycket mer att säga om ryktena än jag redan sagt, säger han.

– När jag kom till Celtic visste jag inte någonting om vad klubben betyder för folk där. Jag har sett tränare komma dit som trott att det bara var till att glida med, men det är mer än så. Jag tror att jag förstår vad det innebär bli tränare där och vad som förväntas av dig. Och jag tror definitivt att jag är kapabel.

Publicerad 2014-06-01 kl 17:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå