POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Henke inför krismötet: "Älskar det här jobbet"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter bottennappet mot Hammarby ställde Henrik Larsson sin plats till förfogande. Styrelsen gav sitt förtroende, och tränarens motivation är fortsatt stark.
- Det är det bästa jobbet som finns och som du kan ha, säger "Henke" till HD.

Helsingborgs IF har startat allsvenskan tungt. 1-1 mot Gefle, 1-3 mot Örebro och 1-5 mot Hammarby. Efter den senaste förlusten ställde Henrik Larsson sin plats som tränare för klubben till förfogande. Styrelsen gav sitt fulla förtroende till "Henke" och i en intervju med Fotbollskanalen menade ordföranden Sten-Åke Tjärnlund att tränaren har hela säsongen på sig.

Trots turbulensen så menar Larsson att motivationen är på topp.

- Det har aldrig varit någon brist på min motivation. Jag älskar det här jobbet, det är det bästa jobbet som finns och som du kan ha. Mina energinivåer är fortsatt höga, säger han till HD.

Lördagens möte med Falkenberg har krisstämpel över sig. De båda lagen återfinns i botten av tabellen. Krismöte är dock ett ord som Henrik Larsson inte vill använda.

- Jag tänker inte ens ta det ordet i min mun för jag vet om att det förmodligen är den rubriken ni siktar på i respektive tidning och den kommer jag inte ge er. Det är era egna ord som kommer att stå för det. Men att det är en viktig match, ja, men alla matcher är viktiga, säger han.

HIF-spelarna har hanterat storförlusten mot Hammarby på ett bra sätt, enligt "Henke".

- Det har varit en stor besvikelse, både från spelare och ledare, men vi är ju i det här tillsammans. Vi har haft diskussioner, framför allt direkt efter matchen. Jag tycker att de har tagit saker på rätt sätt, att det blir en självrannsakan för allihop som är i och runt laget om vi verkligen gjorde allt eller inte.

Se mötet mellan HIF och Falkenberg i C More Sport 16.00.

Se höjdpunkterna från HIF:s förlust mot Hammarby i spelaren ovan.

Allsvenskan

Botten i allsvenskan

# Lag S V O F +/− P
12 Malmö FF 0 0 0 0 0 0
13 Mjällby AIF 0 0 0 0 0 0
14 Örebro SK 0 0 0 0 0 0
15 Östersunds FK 0 0 0 0 0 0
16 Varbergs BoIS 0 0 0 0 0 0
Publicerad 2016-04-16 kl 12:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå