Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Henke kan tjäna 750 000 i veckan

Marseilles intresse för Henrik Larsson tar mer och mer form. Nu står det klart att han kan tjäna 750 000 kronor i veckan för ett sista specialuppdrag.

Tränaren Eric Gerets har svårt att hålla inne med förtjusningen för svensken. - Han har gjort mål var han än har spelat, säger belgaren till AFP. Marseille är i behov av ett nytt anfallsnamn. Sedan Mamadou Niang brutit foten har den franska giganten fått problem.

Hur 37-årige Larsson tänker är i högsta grad oklart.

Innebandysatsningen har tagit tid och stjärnan har de senaste veckrona befunnit sig på semester. Om han fortsätter med fotbollen - eller inte - det vet ingen i det här läget.

Olympique Marseille hoppas i alla fall. Sex månader är fransmännen beredda att erbjuda. Månadslönen? Cirka tre miljoner kronor är uppgifter som cirkulerar. Med det cirka 750 000 kronor i veckolön. - Jag känner till Larsson från hans tid i Holland (Feyenoord) och det var där jag började älska hans sätt att spela - han har gjort mål var han än har spelat, säger tränaren Eric Gerets. Roger Magnusson har hög status i Marseille.

Gerets hoppas på att Larsson kan bli nästa svensksuccé. - Jag känner flera skandinaviska spelare och de är exemplariska, de kommer bra in i gruppen och lär sig språket snabbt. De är bra val och Larsson är ett äkta proffs, säger Gerets.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2009-01-03 kl 10:46
Annons
Annons
Annons