POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

"Henke" kvar i Helsingborg: "Ingen tveksamhet"

Efter förnedringen mot Hammarby var Henrik Larsson tveksam till om han är rätt person att leda Helsingborg. Men efter ett möte med klubbledningen på måndagsmorgonen står det klart att Larsson stannar.

Helsingborg har tagit en poäng på tre matcher i allsvenskan och förlorade i söndags mot Hammarby med 1-5. Då öppnade Henrik Larsson för att han kunde lämna Helsingborg men tränaren blir kvar.

- Det finns ingen tveksamhet kring hans roll i Helsingborg. Vi är alla besvikna på lagets prestation och "Henke" vill ha en förändring av det, men jag vill inte gå in på detaljer, säger ordförande Sten-Åke Tjärnlund till SVT.

På presskonferensen efter söndagens smäll på Tele2 Arena sade Larsson att "jag ska sätta mig ner med styrelsen i dagarna för att se om jag är rätt man att leda det här Helsingborgs IF".

- För det som är där ute i dag (söndagen) är långtifrån hur jag vill att det ska vara, sade han.

Larsson gör sin andra säsong som huvudtränare i Helsingborg. Den förre anfallsstjärnan nämndes som en het kandidat till att bli ny förbundskapten för landslaget, men det jobbet gick till IFK Norrköpings Janne Andersson.

Publicerad 2016-04-11 kl 11:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå