Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Henrik Larsson: ”Ingen kontakt överhuvudtaget med Malmö FF”

Malmö FF söker ersättare till Roland Nilsson. Henrik Larsson verkar dock inte vara aktuell.
- Jag har ingen kontakt överhuvudtaget med Malmö FF, säger han till fotbollskanalen.se.

Roland Nilsson är högaktuell för att ta över efter Ståle Solbakken i FC Köpenhamn och för TV4 Sport berättade han under lördagen att ”besked kommer inom kort”. Det är alltså en tidsfråga innan han blir klar – och sedan en tidsfråga om när han tillträder som tränare för FCK. Oavsett när har Malmö FF:s jobb för att hitta en efterträdare börjat. En person det pratats om men som inte är aktuell är Henrik Larsson.

- Jag är tränare för Landskrona Bois och jag är väldigt glad över att vara där, säger ”Henke”.

Har du hört något från MFF?
- Nej, inte alls. Jag har ingen kontakt överhuvudtaget med Malmö FF.

Larsson har kontrakt med Landskrona Bois säsongen ut, han står för en fotboll som MFF vill spela och har ju en tydlig Skåneanknytning – om än den är ganska stark till MFF:s rivaler. Han vill dock varken utesluta något eller kommentera om han skulle kunna tänka sig att träna Malmö FF i framtiden.

- Det är samma som att jag ville att min fotbollskarriär skulle bli så bra som möjligt, jag vill att min tränarkarriär ska bli så bra som möjligt. Men jag trivs jättebra i Landskrona och vi har inte börjat vår säsong än. Jag ser framemot att börja den säsongen – och jag är nöjd där jag är.

Andra heta namn som nämnts som ersättare till Roland Nilsson är Jonas Thern, som dock tidigare sagt att han inte ser sig själv som tränare – utan hellre som talangutvecklare. Även tidigare andratränaren Pep Clotet Ruiz har lyfts fram, men under söndagen stängde Halmstad BK:s ordförande den dörren med besked – och sa att det inte ens fanns en möjlighet att diskutera det.

Publicerad 2011-03-21 kl 10:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons