POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Henrik Larsson öppnar för att lämna: "Ska sätta mig ner med styrelsen"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

5-1-förlust mot Hammarby. Då hade Henke Larsson ett krissamtal med tillresta supportrar och öppnar för att lämna Helsingborg.
- Ska sätta mig ner med styrelsen och reda ut om jag är rätt man att leda Helsingborg, säger han.

Helsingborg har fått en tung start på säsongen. Efter tre omgångar har man bara skrapat ihop en poäng och under söndagen föll man med hela 5-1 borta mot Hammarby.

Efter matchen var många av de tillresta Helsingborg-supportrarna upprörda över lagets insats och visade det för spelarna och managern Henrik Larsson.

Anfallaren Jordan Larsson pratade först med några av supportrarna från några meters avstånd och därefter klev "Henke" fram till fansens sektion. Supportrarna flockades runt managern, som pratade med dem i någon minut.

- Jag ska sätta mig ner med styrelsen nu. Frågan är om jag är rätt man att leda Helsingborg. För så som det såg ut i dag får det inte göra, säger managern efter matchen.

Ställer du din plats till förfogande?
- Jag får sätta mig ner med styrelsen och se vad de tänker. Sen får du tolka det hur du vill.

Varför blir det som det blir i dag?
- Just nu är jag väldigt arg så jag ska inte säga för mycket.

Vad sa du till supportrarna?
- Jag förstår deras frustation, men att stå och skrika på spelarna som gör sitt bästa... Det är möjligt att det inte fanns mer i spelarna, men det är inte okej. Det jag sa till er sa jag till supportrarna också. Är det någon de ska skylla på så är det mig, för jag tar ut fel lag. Vi får inte ut något positivt av egna supportrar som är frustrerade. Gånga deras frustration med jag vet inte hur mycket så har du hur frustrerad jag är. Vi är i det här tillsammans, det finns ingen som gör det här med vilja. Nu ska jag prata med styrelsen i dagarna, säger Henrik Larsson.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-10 kl 17:09
Bör Henrik Larsson vara kvar som manager i HIF?
  • Ja, resultaten kommer
  • Nej, det här var droppen!
RÖSTA SE RESULTAT
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå