Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Henriksson förlänger med Häcken

En glad nyhet för alla Häcken-supportrar - kaptenen Jonas Henriksson har skrivit på ett nytt kontrakt fram till 2012. Sportchefen Sonny Karlsson är väldigt nöjd med förlängningen.

- Ja verkligen. Jättekul att vår kapten väljer att fortsätta i BK Häcken. Jonas är en av de spelare i klubbens historia som gjort flest mål och assist. Dessutom är han en underbar kille att ha i truppen, säger sportchefen Sonny Karlsson till Häckens hemsida.

Trots 0-0 mot Åtvidaberg senast har BK Häcken imponerat stort i årets allsvenska och har redan blandat sig i toppstriden.
Jonas Henriksson känner att detta bara är början på något ännu större och är överlycklig över att ha fått en förlängning med klubben i sitt hjärta.

- Det känns skönt att det är klart så att kan man fokusera helt på det sportsliga. Det fanns andra alternativ och erbjudanden men Häcken är laget i mitt hjärta och den resan hela klubben har startat vill jag definitivt vara med på. Jag tror att det kommer hända mycket på Hisingen kommande år, säger han.


FotbollDirekt.se

Publicerad 2010-04-13 kl 16:28
Annons
Annons
Annons