Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Het Hamad följs av storklubbar

Lag från Champions League och Premier League följer Jiloan Hamad. – Allting är intressant, säger han till Aftonbladet. Under flera säsonger har Jiloan Hamad varit en av Malmös viktigaste spelare. När laget besegrade Djurgården i måndags med 3-2 gjorde mittfältaren ett mål och två assist. Då satt fem utländska klubbar på Stockholms Stadion och studerade [...]

Lag från Champions League och Premier League följer Jiloan Hamad.
– Allting är intressant, säger han till Aftonbladet.

Under flera säsonger har Jiloan Hamad varit en av Malmös viktigaste spelare. När laget besegrade Djurgården i måndags med 3-2 gjorde mittfältaren ett mål och två assist.

Då satt fem utländska klubbar på Stockholms Stadion och studerade 21-åringen. Aftonbladet uppger att klubbarna är Basel, Zürich, Queens Park Rangers, Wolverhampton och Cagliari.

– Alla som är där och kollar är stora klubbar, allting är ju intressant. Men sedan vill jag ju inte hoppa på första bästa, säger Jiloan Hamad.

– Det ska vara någon som tror på mig och vill köpa loss mig, då kan det bli något. Det är ju normalt att klubbar är och tittar på mig eller någon annan spelare.

Mittfältaren sitter på ett kontrakt som löper ut efter nästa säsong, vilket han skrev på förra året.

– Innan jag förlängde var jag i en perfekt sits då vi vunnit SM–guld, jag var med i U21 och mitt kontrakt var på väg ut. Jag kunde ha stuckit och skrivit på för vem som helst, säger han.

– Men jag har lärt mig av andras misstag och mig själv. Jag ska koncentrera mig på Malmö och då kommer allt att komma automatiskt.

Diskuterar du förlängning med MFF?

– Nej, jag förlängde förra året så finns ingen anledning till det nu. Jag kommer vilja ha minst ett år kvar på mitt kontrakt den dagen jag ska lämna. Drömmen är att någon köper mig, satsar på mig och Malmö får pengar.

Publicerad 2012-04-18 kl 20:17
Annons
Annons
Annons