Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

HIF, Bajen och Gais vill ha Hallenius

FotbollDirekt.se kan avslöja att Helsingborg, Hammarby och Gais är på jakt efter Gif Sundsvalls guldklimp Linus Hallenius. Dessutom är norska och danska föreningar intresserade.

19-åringen har den här säsongen slagit sig in på allvar i Sundsvalls startelva. Den offensiva spelaren har gjort tre mål på 23 matcher och är given i laget som nu kämpar för sin allsvenska existens. Hur det än går för Sundsvall kan Linus Hallenius bli kvar i allsvenskan. Enligt källor till FotbollDirekt.se är Helsingborg, Hammarby och Gais alla intresserade av talangen. Dessutom har norska och danska klubbar fått upp ögonen för Hallenius.

- Va, nej det har jag inte hört något om. Det var nyheter för mig, säger Linus Hallenius till FotbollDirekt.se.

Vad säger du om intresset från andra allsvenska klubbar? - Klart att det är smickrande och kul för då är det bevis på att man gjort något bra, men jag får ta det med en nypa salt. Nu är det bara fokus på Sundsvall.

Gif Sundsvalls sportchef Cain Dotson har fått påringning från en klubb angående Linus Hallenius.
- Det var en allmän förfrågan från en förening. Mig veterligen finns det inget mer intresse. Men jag har förståelse om det finns stort intresse, säger Dotson.

Linus Hallenius har kontrakt med Sundsvall över 2009 och de senaste åren har det varit dyrt för allsvenska klubbar att värva från varandra.
- Linus har tagit flera steg framåt den här säsongen men han har fortfarande en hel del kvar att lära. Jag tycker att han bör vara kvar här en period. Sedan stänger vi i Gif aldrig några dörrar. Det är klart att Linus är en stor talang och det ska vi ha bra betalt för, resonerar sportchefen.

- Det finns intresse för honom men det är inte så konstigt eftersom det är en talangfull och utvecklingsbar spelare, säger agenten Per Jonsson som inte vill kommentera några klubbnamn.

Jesper Jansson, sportchef i Helsingborg:
- Vi tittar på många spelare. Jag vill inte kommentera mer än att vi känner till honom.

Lasse Eriksson, fotbollschef i Hammarby:
- Vi kan inte kommentera den typen av uppgifter. Så jag kan inte svara på frågan.

Publicerad 2008-10-10 kl 11:47
Annons
Annons
Annons