Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HIF-basens löfte: "Folk kommer bli nöjda"

Sten-Inge Fredin har varit hårt ansatt och ifrågasatt som ordförande i Helsingborg. Men han bryr sig inte nämnvärt om kritiken och tror att tongångarna vänder när alla får se vad HIF presenterar till nästa säsong.

- Lyckas vi med det vi föresatt oss tror jag folk kommer att bli nöjda. Vi hoppas kunna presentera allt innan det här året är slut. Jag tror det kommer att bli riktigt bra, säger Sten-Inge Fredin till Helsingborgs Dagblad.

Den stora oron som finns bland HIF:s supportrar är förstås hur luckan efter Henrik Larsson ska fyllas och hur laget ska prestera bättre över en längre tid. Den senaste säsongen hamnade HIF i långa svackor, som gjorde att klubben fick nöja sig med en placering i mitten av tabellen.

När säsongen var slut presenterades Conny Karlsson som ny tränare och manager och när det upptagades att denne saknade den erforderliga tränarutbildningen för jobbet skreks det ännu högre på Fredins avgång.
- Med facit i hand var det en miss. Det borde vi ha kollat upp. Även om vi gjort det, hade vi ändå fastnat för Conny. Det viktigaste är ändå vad han uträttat som tränare, inte vilken utbildning han har, säger Fredin.

Han ser också fram emot vad Lars Bakkerud kan göra i ledarstaben, där han får ansvaret för de yngre spelarna. Inte minst är det spelare som Abdullah Kalili, Marcus Bergholtz, Joel Ekstrand och Marcus Nilsson som ska få hjälp.
- Han ska drilla våra yngre killar litet extra, utöver de ordinarie träningarna, säger Fredin.

Publicerad 2009-12-23 kl 13:01
Annons
Annons
Annons